2022. szeptember 25., vasárnap

A Chelsea bepróbálkozott Theóért a Milannál

-

A Premier League-ben szereplő Chelsea megkeresése ellenére a Milan vezetősége határozottan kiállt az álláspontja mellett Theo Hernández jövője kapcsán.

Theo Hernández a Milan jelenlegi keretének egyik legjobb és legértékesebb játékosa. A francia balhátvéd 2019 nyarán a Real Madridtól érkezett 21,5 millió eurós vételáron és meghatározó játékossá vált a kezdőcsapatban, ráadásul a legutóbbi idényben bajnoki címet nyert a csapattal.

A Calciomercato felfedte, hogy a Chelsea a nyári átigazolási időszakban bepróbálkozott a Milan vezetőségénél Theo Hernández szerződtetése kapcsán. A londoni együttes szerette volna kihasználni a Paolo Maldinivel fennálló kiváló kapcsolatát a transzfer megvalósulása érdekében, azonban a piros-feketék válasza határozott és egyértelmű volt.

Theo nem eladó – közölte Maldini a Chelsea vezetőségével, amely végül kénytelen volt más célpont után nézni és augusztus elején szerződtette Marc Cucurellát a Brighton együttesétől mintegy 65 millió euróért.

A Calciomercato hozzátette, hogy nem a Chelsea volt az egyetlen, amely megkísérelte Theo leigazolását, hanem a Paris Saint-Germain és a Manchester City is, azonban egyik klub sem járt sikerrel. A 24 éves balhátvéd februárban írt alá új hosszú távú szerződést a Milannal, amely 2026 nyaráig köti a klubhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Ez pozitívum, meg kell becsülni, hogy nem kényszerül rá a klub, hogy kiárusítsa legnagyobb értékeit. Én benne lennék abban, hogy minden átigazolási szezonban csak egy okos igazolás és leendő klasszis (mint CDK) érkezzen a kezdőbe. Már ezzel is viszonylag gyorsan komoly csapattá érhetünk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS