2022. szeptember 25., vasárnap

Origi és Pobega is debütált a Milan színeiben

-

A hétvégén összesen három játékos mutatkozott be a Milan első csapatában.

A Milan szombaton hazai pályán 4-2-re nyert az Udinese ellen a szeznnyitón. Mint arról beszámoltunk, Charles De Ketelaere csereként pályára lépve mutatkozott be az olasz bajnokságban a mérkőzés második félidejében, de nem ő volt az egyetlen…

Divock Origi és Tommaso Pobega is debütált a Milan színeiben az Udinese elleni győzelem alkalmával. Stefano Pioli mindkét játékosnak csereként szavazott bizalmat. A 84. percben a belga válogatott csatár Rafael Leaót váltotta a pályán, míg az olasz válogatott középpályás Rade Krunic helyére állt be.

Érdekesség, hogy Origi lett a Milan történetének ezredik játékosa, aki tétmeccsen debütált a Rossoneriben. Nem sokkal előtte honfitársa, De Ketelaere volt a 999., míg Pobega az 1001. játékos.

Origi új igazolásként a nyáron érkezett a Liverpool együttesétől, méghozzá a szerződésének lejártával ingyen. Ezzel szemben Pobega évekig a piros-feketék utánpótlásában nevelkedett, míg a legutóbbi szezonban a Torinónál szerepelt kölcsönben. Ugyan Pobega négy évvel ezelőtt került ki a Milan utánpótlásából, mégis csak most kapott először lehetőséget tétmeccsen az első csapatban.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS