2022. szeptember 25., vasárnap

Meghiúsult a 18 éves tehetség érkezése

-

Sokáig úgy tűnt, hogy a Milan lesz a befutó a Tommaso Mancini szerződtetéséért folytatott versenyben, ám a játékos édesapjának irreális követelései miatt megszakadtak a tárgyalások.

Augusztus eleje óta a Milan vezetősége megállapodott az olasz harmadosztályban szereplő Vicenza elöljáróival Mancini átigazolásáról, ennek ellenére a transzfer nem fog megvalósulni a nyári átigazolási időszakban.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője közölte, hogy nem sikerült megegyezni Mancinivel a személyes feltételekről, ezért megszakadtak a tárgyalások a felek között.

Ugyan Paolo Maldiniék ajánlatot tettek a 18 esztendős csatárnak, ám ez visszautasításra került. Daniele Longo, a Calciomercato újságírója szerint Mancini édesapja olyan követeléseket fogalmazott meg a Milan felé, amelyeket a piros-feketék vezetői elfogadhatatlannak tartottak. Éppen ezért a klub úgy döntött, hogy visszalép az átigazolástól.

Az olasz utánpótlás-válogatott csatárnak egy év van hátra a szerződéséből és a tavaly januári debütálása óta 13 mérkőzésen játszott a Vicenza első csapatában az olasz másodosztályban, ám gólt és gólpasszt nem jegyzett.

Mancini iránt a Milan mellett a Dortmund és az AS Roma is érdeklődött, azonban minden jel arra utal, hogy a Juventushoz fog igazolni a nyáron.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS