2022. szeptember 30., péntek

Megszületett az egyezség Tomori hosszabbításáról

-

Egybehangzó információk szerint létrejött a megállapodás a Milan vezetősége és Fikayo Tomori ügynöke között, így a játékos új hosszú távú szerződést ír alá a piros-feketékkel.

Májusban történt az első kapcsolatfelvétel Tomori 2025-ig szóló szerződésének meghosszabbítása ügyében és az elmúlt hetekben előrehaladott tárgyalások zajlottak a felek között. A klub kulcsemberként tekint az angol középhátvédre a jövő Milanjában és a játékos egyértelműen kifejezte maradási szándékát.

Daniele Longo, a Calciomercato transzferguruja közölte, hogy csütörtökön újabb találkozó volt Frederic Massara, a Milan sportigazgatója és Tomori ügynöke között, amelyen megszületett a megállapodás a szerződés meghosszabbításáról. Az angol védő a következő napokban 2027 nyaráig ír alá.

Fabrizio Romano is megerősítette, hogy Tomori további két évvel, azaz 2027. június 30-ig hosszabbít.

Tomori az előző idényben meghatározó játékos volt a védelem tengelyében előbb Simon Kjaer, majd a szezon második felében Pierre Kalulu mellett és fontos szerepe volt abban, hogy a csapat megnyerte a bajnokságot. A 24 éves belsővédő összesen 40 tétmeccsen játszott a 2021/22-es szezonban és közel 3400 játékpercet töltött a pályán.

FRISSÍTVE: Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője is jelentette, hogy az utolsó részletek is megoldódtak és megállapodás született Tomori szerződésének meghosszabbításáról. Jelen pillanatban csak az aláírás és a hivatalos bejelentés hiányzik. Az angol védő új szerződéséhez fizetésemelés társul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ha eladjuk Leaót elis felejthetjük a trófeákat..nelegyetek vakok kérlek! ő az eggyik legjobb játékosunk..lehet flegma nyegle unott fejű néha,de attól még van hogy mosolyogva cselez,gólokat lő gólpasszokat oszt..élvezi a játékot..nagy része van a bajnokság megnyerésében.nemcsak a végső hajrában vette ki részét..perszehogy buziznak a szerződésével az ügynökök mert már most beakar keresni rajta Mendes.nem a fiatal játékos keveri a szart a hosszabítás körül.. vagy ő mondott olyat hogy kevés neki az évi 5-6 millio?nememlékszem rá..de persze jó lenne csak úgy 100 milla érte az amcsik zsebébe..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS