2022. szeptember 25., vasárnap

Jelentés a Milan edzéséről a San Siróból

-

Divock Origi teljes értékű edzésmunkát végzett, Olivier Giroud egyénileg készült.

Csütörtökön délelőtt a Milan rendhagyó módon a San Siróban tréningezett két nappal a szombati Udinese elleni szezonnyitót megelőzően. Az edzést Paolo Maldini és Frederic Massara is élőben tekintette meg a lelátóról.

A MilanNews tájékoztatása szerint a tegnapi naphoz hasonlóan ma Divock Origi és Junior Messias is teljes értékű edzésmunkát végzett. A brazil támadó ismét az edző rendelkezésére áll a bokaproblémája után. A jelek szerint Origi is ott lesz a keretben az Udinese ellen. Olivier Giroud ma egyéni edzésmunkát végzett és holnap, azaz pénteken már újra a csapattal fog készülni. Charles De Ketelaere szintén személyre szabottan edzett, azonban nincs semmi probléma, ez csupán elővigyázatossági lépés volt.

Sandro Tonali és Zlatan Ibrahimovic nem volt ott a San Siróban, mivel mindketten Milanellóban maradtak. Az olasz középpályás továbbra is speciális terápián vesz részt a Vicenza ellen összeszedett sérülése miatt, míg a svéd klasszis folytatja a rehabilitációját. Minden jel arra utal, hogy Tonali a második fordulóban az Atalanta ellen fog visszatérni a pályára.

Az edzést követően az egész csapat együtt ebédelt a San Siróban. Pénteken Pioli újra a milanellói edzőközpontban fog edzést vezényelni a csapatnak.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Originek örülök, nagyon várom. Megnéztem egy összes gólos összefoglalót, és az tűnz fel, hogy mindkét lábbal kb pont ugyanannyit lőtt, mintkettővel bivaly módn meg tudja küldeni, egy hosszú összefoglaló alatt nem derült ki számomra, melyik az ereősebb. Ez komoly fegyvertény. Kíváncsi vagyok, mert az, hogy a Poolnál csere volt, nem jelent semmit, Klopp elöl sosem rotált, és klasszisai voltak/vannak.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS