2022. szeptember 25., vasárnap

A Milan ismét kölcsönadta Brescianinit

-

A Milan saját nevelésű középpályása az olasz másodosztályban folytatja.

Marco Brescianini július elején tért vissza Milanellóba, miután lejárt a kölcsönszerződése a másodosztályból feljutott Monza együttesénél. A 22 éves középpályás az előző szezonban nagyon kevés játéklehetőséget kapott és mindössze 6 tétmeccsen játszott a Monzában az első hónapokban.

A Milan a hivatalos honlapján egy közleményben jelentette be, hogy egy szezonra kölcsönadta Brescianini játékjogát a Serie B-ben szereplő Cosenza együttesének. A klub sok sikert kívánt Marcónak a soron következő idényre.

Olasz sajtóhírek szerint a Cosenza nem rendelkezik vásárlási opcióval a játékosra, aki 2023. június 30-ig szóló szerződést írt alá a másodosztályú alakulattal.

Brescianini a nyáron pályára lépett a Milanban a Lemine Almenno és a ZTE elleni mérkőzésen is, azonban a teljesítményével nem tudta meggyőzni Stefano Piolit. Ezért a klub úgy döntött, hogy ismételten kölcsönadja annak érdekében, hogy fejlődjön. Egyébként a Cosenza pár héttel ezelőtt már kölcsönvett egy másik Milan-nevelést is Marco Nasti személyében.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS