2022. december 05., hétfő

Aláírt a Milanhoz a 17 éves paraguayi tehetség

Több hónapnyi várakozás után Hugo Cuenca aláírta a szerződését a Milannal és hivatalosan is a Rossoneri játékosa lett.

A 17 esztendős középpályás tavaly nyáron érkezett a Deportivo Capiatá együttesétől, azonban bürokratikus okok miatt a klub nem tudta regisztrálni. A fiatal tehetség az elmúlt hónapokban a Milan U18-as csapatával edzett és pályára lépett néhány felkészülési mérkőzésen, valamint a Viareggio kupán is.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője közölte, hogy Cuenca aláírta a szerződését és hivatalosan is a Milan játékosa lett, miután sikeresen megoldódtak a regisztrációját akadályozó bürokratikus problémák.

Cuenca három évre szóló szerződést kötött a Rossonerivel. A dél-amerikai tehetség középső középpályásként illetve támadó-középpályásként is bevethető és a soron következő szezonban a Milan utánpótlásában fog szerepelni.

A transfermarkt információi szerint a Milan 400 ezer eurót fizetett a játékjogáért.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője közölte, hogy Cuenca aláírta a szerződését és hivatalosan is a Milan játékosa lett, miután sikeresen megoldódtak a regisztrációját akadályozó bürokratikus problémák.” – Ez gondolom azt jelenti, h végre megérkeztek a borítékok vagy az átutalásról szóló sms-ek az illetékeseknek. 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS