2022. augusztus 16., kedd

Osztrák középpályást ajánlottak be a Milannak

-

A legfrissebb hírek szerint az ügynöke nemrég felajánlotta Florian Grillitsch szerződtetésének lehetőségét a Milan vezetőségének.

A Milan céljai között szerepel a nyári átigazolási időszak hátralévő heteiben, hogy középpályást igazoljon, miután Franck Kessié szabadon igazolhatóként távozott. Korábban Renato Sanches és Carney Chukwuemeka is képben volt, azonban különböző okok miatt mindkét transzfer meghiúsult.

Nico Schira olasz sportújságíró megerősített információkra hivatkozva arról számolt be, hogy az ügynöke beajánlotta Florian Grillitsch játékjogát a Milannak.

A 26 éves osztrák védekező illetve középső középpályás jelenleg klub nélkül van és szabadon igazolható, miután 2022 nyarán lejárt a szerződése a Bundesligában szereplő Hoffenheim együttesénél. Grillitsch 5 év alatt összesen 149 tétmeccsen játszott a német együttesben, a mérlege 8 gól illetve 11 gólpassz volt.

Grillitsch érdekeit a YouFirst ügynökség képviseli és ugyanaz az ügynöke, mint a Milan csapatkapitányának, Davide Calabriának. Emellett az ügynök pár hónapja közvetítő szerepet töltött be Divock Origi Milanba történő átigazolásánál.

Egyelőre nincsenek információk arról, hogy a klub érdeklődik-e a lehetőség iránt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Akár be is válhatna, szerintem nem válllalnánk vele nagy rizikót, annyit mint Bakayoko szerintem hozzá tudna tenni a csapathoz (bár ezzel nem tettem túl magasra a lécet 😀 ) ha meg nem válik be, hát csak el lehet passzolni valakinek pár misiért, jelenleg a transfermarkt 16m euróra taksálja 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS