2022. augusztus 18., csütörtök

Theo: “Kiváló meccset játszottunk”

-

Theo Hernández, a Milan balhátvédje szerint a csapat készen áll az augusztusi Serie A rajtra és elmondása szerint idén jobban sikerült felkészülnie a szezonra, mint a tavalyi évben.

A Milan 2-0-ra behúzta a Marseille elleni felkészülési mérkőzést a Velodrome stadionban. A csapat viszonylag hamar eldöntötte a meccset, ugyanis már 28 perc elteltével beállította a későbbi végeredményt Junior Messias és Olivier Giroud találatainak köszönhetően.

“Kiváló mérkőzést játszottunk és nagy győzelmet arattunk. Ez egy igazán csodálatos stadion és nagyon forró volt a hangulat. A Marseille jó csapattal rendelkezik és kiegyensúlyozott meccs volt. Jól dolgozunk és az előszezon végén levonjuk a következtetéseket.” – mondta Theo a lefújás után.

“Nagyon jó meccsünk volt. Arra készülünk, hogy jól kezdjük a szezont és ez a mérkőzés megmutatta, hogy készen állunk az augusztus 13-i bajnoki nyitányra. Jól teljesítettünk és most így kell tovább folytatnunk.”

“Igaz, hogy a mostani előszezonban jobban felkészültem a tavalyihoz képest. Folytatnunk kell a munkát az erőnléti edzőnk segítségével, aki egész héten velünk dolgozik. Fenn kell tartanunk ezt a formát.” – tette hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS