2022. augusztus 19., péntek

Maldinit különleges videóval mutatták be a Speziában

A Spezia nemrég hivatalosan is bejelentette Daniel Maldini megszerzését, aki kölcsönben csatlakozott az olasz együtteshez. A bemutatása meglehetősen különlegesre sikeredett.

A megegyezés szerint a Spezia egy szezonra vette kölcsön Daniel Maldinit a Milan együttesétől és a szerződésében nem szerepel vásárlási opció, ezáltal 2023 nyarán visszatér a nevelőegyesületéhez. Daniel Maldinit egy különleges videóval mutatta be a Spezia. Íme az olasz támadó-középpályás szavai a videóban.

“Csak azért, mert Maldininek hívnak még nem jelenti azt, hogy futballistának születtem. Nekem is futnom kell, edzeni és minden egyes nap keményen dolgozni. Amikor a pályára futok, követem a végzetemet. Daniel vagyok, Maldini vagyok.”

Érdekesség, hogy néhány évtizeddel ezelőtt szinte ugyanezek a szavak hagyták el Daniel édesapjának, Paolo Maldininek a száját egy Nike reklámban. Paolót a pályafutása elején megbélyegezték a “Cesare fia” jelzővel és számos alkalommal illették azzal a kritikával, hogy játékosként nem lesz képes megütni azt a szintet, amit az édesapja – a Milan egykori BEK-győztes csapatkapitánya – Cesare Maldini.

VIDEÓ:

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Az biztos és valljuk be, hogy nem lett volna a Milanban ennyi ideig, ha mondjuk Luigi Lazzininek hívják. Kívancsi lennék mit jelentett Piolinak ez az egész szitu főleg az elején. Ugyanakkor Paoloról sem gondolom, hogy elvtelenül nyomta volna a kölyköt.
   Nekem például Baresi volt a no.1., Maldinit akkor kezdtem kedvelni, amikor megkezdte az utolsó 6-7 évét. Picit kezdett kopni a sebessége, viszont brutálisan jól helyezkedett.
   A kölyöknek sok sikert!
   Most azonban – ahogy alakul a csapat – még annyi játékperc sem jutna, mint eddig.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS