2022. augusztus 19., péntek

Origi mezszámot választott a Milanban

-

Divock Origi ugyanazt a számot fogja viselni, mint amit korábban a Liverpoolban és a Lille-ben.

A belga válogatott játékos szabadon igazolhatóként szerződött a Milanhoz, miután június végén hivatalosan is lejárt a szerződése a Liverpool együttesével, amelyet 2015 óta erősített. Origi leigazolását július elején jelentették be hivatalosan a Milannál és ő a klub első új szerzeménye a nyári átigazolási időszakban.

Most kiderült az is, hogy Origi melyik mezszámban fog pályára lépni a 2022/2023-as idényben. A hivatalos megerősítés alapján a belga csatár a 27-es mezszámot választotta, amelyet korábban a Liverpool játékosaként is viselt.

Daniel Maldini távozásával felszabadult a 27-es és ezáltal Origi megragadta a lehetőséget. Korábban ezt a mezszámot többek között Juraj Kucka, Adel Taarabt, Kevin-Prince Boateng vagy éppen Serginho viselte a Milannál.

Origi pénteken délután részt vett az új idény első közönségtalálkozóján, amelynek keretein belül a szurkolóknak lehetőségük volt találkozni a játékossal a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban. A 27 éves futballista aláírásokat osztogatott és a rajongók közös képet is készíthettek vele.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS