2022. augusztus 09., kedd

Ismertek a Milan következő célpontjai

-

A klub vezetősége további posztok megerősítését tervezi, miután sikeresen lezárultak a tárgyalások Charles De Ketealere érkezéséről.

Paolo Maldiniék az elmúlt hetekben minden figyelmüket De Ketelaere megszerzésére összpontosították és ennek meg is lett az eredménye. Pénteken létrejött a teljes körű megállapodás a Club Brugge-zsel, így a belga válogatott tehetség a Rossoneriben folytatja. A részletek ide kattintva megtekinthetőek.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője arról számolt be, hogy De Ketelaere szerződtetését követően a Milan vezetősége további erősítéseket tervez és a középpályára és a védelembe is igazolni fog.

A piros-feketék nem tettek le végleg Renato Sanches megszerzéséről, így újabb kísérletet tesznek a leigazolására. A portugál válogatott középpályás a nyáron távozni fog a Lille-ből és korábban a Milan mellett a Paris Saint-Germain is némi érdeklődést mutatott iránta. Eközben alternatívaként a kiszemeltek listáján szerepel az Aston Villa középpályása, Carney Chukwuemeka is. A 18 éves angol futballistának egy év van hátra a szerződéséből és több klub is felfigyelt rá.

Középhátvéd fronton is előrelépés várható az elkövetkező időszakban, ugyanis jelen pillanatban úgy tűnik, hogy Japhet Tanganga a Milan első számú célpontja.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

24 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Elképzelhető, hogy a vezetőség – látva Adli játékát – úgy dönt(ött), hogy próbáljuk meg De Ketelaerét a jobb oldalon. Amiben van is logika, mert Adli teljesített talán a legmeggyőzőbben az eddigi felkészülési meccseken. De legalábbis úgy, hogy luxus lenne őt kihagyni a csapatból. A belgát (mármint nem Salemaekerst…) ugyancsak érdekes lenne, ha padoztatná Pioli. Elvileg lehetne az is, hogy Adli meg Tonali játszik a védők előtt, majd Leao, CDK meg mondjuk Messias előttük, de akkor meg Bennacer maradna ki, annak meg annyira nem örülnék. Szóval szerintem jó esély van arra, hogy Tonali és Bennacer előtt Leao, Adli és CDK (mint jobbszélső) játszik majd. Ha Ziyech jönne, akkor viszont vélhetően Bennacer maradna ki, és Adli lenne Tonali társa a védők előtt.

   • De akár tolhatnank a jó öreg
    4-3-3 át ez a csapat alkalmas rá!
    Tonali-Adli-Bennacer
    Leao-Giroud-CDK
    Én is úgy érzem hogy a támadó szekcióba már nem akarnak senkit! Ezért nem engedtük meg el a a Sanchez vonalat. Viszont bal hátvéd ről semmi hír pedig hiány poszt erősen.

    • Azért annyira nem hiányposzt a balhátvéd…Calabria, Florenzi és Kalulu is le tudják hozni azt az oldalt ha kell.

     • A 3 említett játékosból,egyik sem játszott még bal hátvédet. De biztos igazad van. Kjaer is tudna centert játszani ennyi erővel!

      • Theo és BT mellé nem kell 3. Ráadásul az érkezp középső védő, ha ballábas tud a védelem szélén is játszani. (Nem releváns, de legyen meg: CdK játszott korábban balbekket).

    • Sokan tippelgetnek a lehetséges formációra, mert most tényleg úgy állunk, hogy valamelyik kezdő szintű játékosunk lesz kénytelen padozni.
     Ha Adli, Bennacer, Tonali trióból nem akarunk kihagyni senkit, akkor én 4-3-1-2-re vagy karácsonyfára tippelnék, bár mindkettőnél kérdés, hogy nem nyírjuk-e ki vele Leaot? Márpedig támadásban ő vitte a hátán a csapatot, szóval nagyon óvatos lennék a formáció váltással!
     A “hagyományos” 433-tól viszont kiráz a hideg! Az elmúlt 10 évben is akkor volt némi (vagy az utóbbi 2 évben látványos) előrelépés a játékunkban amikor 442-t, ill a mostani felállást játszotta a csapat.

    • GrazieBaresi 4-3-3-as felvetését nem igazán tudom hová tenni. Végre hosszú évek után van értelmes támadó-középpályás (CDK-val ráadásul kettős is, ha minden jól megy), erre váltsunk vissza a 4-3-3-ra?

     A Milan előző két évének sikeressége nagyban annak is volt köszönhető, hogy Pioli jól felismerte a helyzetet és a totál halott 4-3-3-ról a 4-2-3-1-es formációra váltott. Ez volt az a felállás, amiért itt a fórumon évekig könyörögtünk, hogy végre egy tökös edző váltson már át.

   • Bennacer 2 szezon óta bizonyítja, hogy helye van a kezdőben. Meglepne, ha Adli azonnal kezdő lenne a Bennacer posztján. Másfelől jobb szélsőnk hosszú évek óta nincs és jelenleg CDK sokkal használhatóbbnak tűnik mint TKP vagy csatár. Szélsőnek jelenleg ő lassú. Én azért reménykedem egy Berardiban.

   • Szerintem pedig az lenne nagy luxus ha a 35 millió euróba kerülő “új de Bruyne” nem az eredeti posztján hanem a szélen játszana azért, mert Adli pár EDZŐMECCSEN jól teljesített. Mindenesetre számomra is ígéretes Adli játéka eddig, de nem annyira, hogy a csodafiúnkat más pozícióba tegyem vagy kihagyjam miatta az elképesztő szezonokat(!) futó Bennacert

   • Ha Zyech jon akkor Salemakit el kell adni.
    Szerintem Sanchez pl tok felesleges. Ott van Pobega, Benancer, Tonali es ha kell Adli.
    .
    Amugy Ha Sanchez jo akkor Bennacert lehet eladjak mivel megy a ceco a hosszabitasa korul. Most meg jo penzt lehet kapni erte.

    En ugy gondolom Diaz bakayoko megy! Salemakinak is menni kene ha jon Zyech es akkor Salemaki az capital gain.
    Ha jon Sanchez vagy az angol gyerek akkor lehet Bennacert sem marasztalnam egy jo osszeg eseten.

    Ami egeto az megegy vedo ha Kjear nem epulne fel. Jott 4 minosegi jatekos. CDK,Origi(Nagyonk ellett vlaaki elore) Adli es Pobega. Erosebbek vagyunk mint tavaly. Robackot is ki lehetne probalni a jobb oldalon. Nem mozgott rosszul ha Zyech nem jon.

   • Valóban jól játszott eddig kozepen Aldi, és van abban logika amit írsz.
    Márcsak azért is mert két meccsen láttam most személyesen és hangos, irányít, jól all neki a pálya közepe.

    Ugyanakkor szerintem ez egy olyan szezon lesz, amilyen mar nagyon régen nem volt a Milanban.

    Lesznek minőségi cserék a padon!!!

    lesznek olyan játékosok, mint a 2000-es években, akik komoly erőt képviseltek es akármikor kezdők lehettek volna, de volt olyan hogy mégsem Ők kezdtek. Ancelotti idejében imádtam, amikor valóban jöttek a 60. perc körül komoly erősítő cserék (néha a az előttem ülő székét kapartam, hogy cserélje mar be pl Seedorfot) a kozeppalyara is es a csatársorba is, olyanok akik valóban új szint lendületet es hitet adtak, hogy ha csak egy góllal is, de lehet nyerni.

    Másrészt szerintem akkor leszünk esélyesek a BL ben hosszútávon es lesz esélyünk Itáliában folyamatosan a Scudettora ha valós posztriválisok mozognak az edzésen, jelenleg pl Leao, Theo, Giroud, Tomori, Tonali/Bennacer, ilyen igazi posztrivalis nélkül nyomja edzésen. Szinte garantált a helyük a kezdőben, nincs kivel megküzdeni érte. (Maigant nyilván nem említem)

    Harmadrészt biztosan ugyes az új belga srac, de idő es erő kell egy 21 éves srácnak megismerni minden finom taktikai es emberi működést a pályán es azon kívül. Aldi nemcsak itt edz egy hónapja hanem mar fel éve kommunikál is szakmailag a Csapattal. Nagy előny.

    De valóban, én is úgy latom, hogy talán most Aldi kozepen es CDK a jobbszélen…

    Reménykedésre es önbizalomra ad okot két dolog:

    Két ilyen jó új srac az előre játékban, a bajnokcsapat korábbi “hiányposztján”!
    Plusz olyanok, akik nem ismertek a Seria A- ban es így meg meglepetést is okozhatnak. (mert más a pályán jatszani valaki ellen, vagy TV ben You tubeon csekkolni)

    Tetszene ez a megközelítés is amit írtál Lansky de az is hogy Ziech meg jöjjön. Valaki azt írta, hogy kb 10 m EuR lenne?

  • Én nem látom sehol, hogy új célpontokként lennének feltüntetve a fenti nevek. Pont ez a lényeg, hogy nem újakról, hanem a következő célpontokról van szó a fenti cikkben…

   • Ezek a célpontok már egy jó ideje célpontok tehát se nem újak se nem a következők, hanem ugyanazok akik voltak eddig is már egy jó ideje….tudnivaló dolog volt hogy ezek a következő célpontok….

 1. Az oké, hogy Adli irányító lesz de valaki csere is kellene vagy adli legyen a belga cseréje irnyítóba mert ha Adli megsérül vagy valami ne Diaz legyen már ott….

  Jobb szélső kellene már nagyon! Irányitónk végre érkezett nem is akármilyen tehetség plusz összeg fejében.

  • Szerintem max akkor fog érkezni jobb szélső támadó, ha sikerül elpasszolni Saelemaekerst. Még egy hónap van erre.

 2. Azt, hogy ki lesz a kezdő csapat tagja, csak elméleti okfejtés. Lesznek bajnoki, kupa, nemzetközi mérkőzések, meg sajnos sérülések. Ráadásul cserélni is kell. Mindenki tud játszani!

 3. Én mondjuk jobb szélső támadót mindenképpen vennék, Salemaki meg a brazil nem kezdő szintű játékos. Esetleg kicsit Messias, ha pont formában van.

 4. Azért ha jobb lesz a Ktk, az hatással lehet a jobb szélre is. Messias is lehet jobb, ha nem Brahim osztja a lapokat… Persze, jobb lenne valakit venni oda.

 5. Szinte senki nem beszél róla,de jött ám egy Origi fiú is. Mindenki Giroudal rakja a kezdőbe. Én nem vagyok benne biztos,hogy a padra igazoltuk!

 6. Ha Sachezt sikerül megszerezni akkor Bennacer csere lesz és nem igazolunk a jobb oldalra szerintem. CDK játszott a szezonban minden poszton a támadó szekcióban, bal lábas és ez Pioli számára tökéletes a jobb oldalra és Adli olyan jól lát a pályán, hogy hülyeség lenni csereként játszatni. Pioli sokat forgatja a középpályát és ha mondjuk a Tonali,Sanchez-CDK,Adli,Leao lenne a kezdő akkor Pobega és Bennacer váltaná Tonalit és Sanchezt, ha Adli pihen akkor CDK bemehet középre és jöhet Messias a jobb oldalra és Brahim is ott lenne középre de ha kell akár a bal oldalra is. Én megpróbálnám eladni Saleemakerst és Rebicet is és az árukat beforgatni egy Noa Langra mondjuk aki tud mindkét szélen játszani és akkor kb tényleg végtelenek a lehetőségek a középpályán.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS