2022. augusztus 07., vasárnap

Újabb találkozó volt a Milan és a Brugge között

A második személyes tárgyalás sem vezetett sikerre, így továbbra is várni kell arra, hogy létrejöjjön a teljes megállapodás és lezáruljon Charles De Ketelaere átgazolása.

Rendkívül nehézkesek a tárgyalások a belga élvonalban szereplő Club Brugge vezetőségével. Nem csoda, hiszen Belgium egyik legnagyobb tehetségének játékjogáról van szó, akit generációjának legjobbjaként tartanak számon a posztján, ezért nem adják olcsón. Paolo Maldiniék kitartóak, hisznek a játékosban és bíznak a transzfer megvalósulásában.

A MilanNews információi szerint kedden délután Paolo Maldini és Ricky Massara személyesen tárgyalt a Brugge vezetőivel Luganóban, Svájcban. Ez volt a második személyes találkozó a felek között. A múlt heti belgiumi csúcstalálkozóhoz hasonlóan a felek ezúttal sem tudták teljes megállapodással elhagyni a szállodát – erősítette meg a MilanNews és a Sky Sport Italia. Mindkét klub álláspontja szilárd és nem történt érdemi előrelépés az ügyben.

A Rossoneri továbbra is bónuszokkal együtt 32-33 millió eurót kínál De Ketelaere játékjogáért, míg a belga együttes 35 millió eurós fix átigazolási árat szeretne kapni a 21 éves tehetségért, valamint további eurómilliókat bónuszként.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Akkor egy kicsit finomabban fogalmazok… Remélem észbe kap a kedves új tulaj és rak bele pénzt a csapatba és nem csak kivesz mert ha ez így megy akkor sok Milan szurkolót fog magára haragítani

 2. Pár millán vitatkozni ilyen szinten, komolytalan tulajra vall, kíváncsi lennék mit igértek Maldininak,hogy aláírta a hosszabbítást

 3. A végén kiderül, hogy azért volt eddig nehézkes minden tárgyalás, mert nem szereztek tolmácsot.
  Maldiniék lökték az olaszt, a belgák pedig keverték a hollandot a franciával és a némettel 😀

 4. Valószínűleg nem a 35 Milla a gond
  Hanem a bónuszok
  Na ott aztán lehet trükközni
  A Belgák valószínűleg ezt teszik!

 5. A Maldini Massara páros még kétszer elrepül Belgiumba és az a két millió elmegy a repjegyre 😀 Na jó, ez nyílván nagyon erős túlzás, de mindenesetre ha ennyire közel vannak az álláspontok, akkor azért talán van még remény.
  Ennél már csak az lenne szebb ha nagy nehezen elhoznánk, aztán úgy járnánk vele mint Paquetával anno.

 6. Minek mentek el másodszor tárgyalni ugyanazzal az ajánlattal? A személyes varázsuk elsőre sem jött be, akkor miben reménykedtek?

 7. Vicc amit csinálnak. A múlt héten azzal jönnek haza, hogy vége, ennyit ajánlottunk, ha nem adják, hát nem adják. Erre most megint kimennek ua. ajánlattal??? Vagy tegyék a kért összeget érte, vagy hagyják a fenébe. Egész nyáron tárgyalnak egy játékosért, a többi hiányposzt lesz.rva, aztán a végén megint aug. 31-én hoznak a Chievoból meg az Empoliból kölcsönbe 2 noname játékost.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS