2022. augusztus 17., szerda

Origi is a csapattal tart Ausztriába

-

Divock Origi jelenleg a sérüléséből lábadozik és személyre szabott edzésmunkát végez.

A belga válogatott csatár július 5-én csatlakozott a Milanhoz, miután hivatalossá vált a klubváltása. Origi a Liverpool együttesétől érkezett ingyenes átigazolással és egy 2026. június 30-ig szóló szerződést írt alá a piros-feketékkel.

Mint arról írtunk, Origi még nem végez teljes értékű edzésmunkát az izomsérülése miatt, amelyet az előző szezon végén szedett össze. A játékos egyénileg edz Milanellóban. A MilanNews információi szerint Origi még nincs bevethető állapotban, ennek ellenére a csapattal fog utazni a július végén rendezendő edzőtáborba Ausztriába.

A csapat a szombati ZTE elleni felkészülési mérkőzést követően a jövő héten Ausztriába látogat, ahol Villachban edzőtáborozik néhány napig. Origi a felépülésének utolsó szakaszába lépett és folytatja a személyre szabott tréninget.

A várakozások szerint Origi a hónap utolsó napjaiban vagy augusztus elején fog a csapattársakkal edzeni és a cél az, hogy játékra kész állapotban legyen az augusztus 13-án rendezendő Udinese elleni szezonnyitóra.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS