2022. november 28., hétfő

Az Inter új igazolása odaszúrt a Milannak

-

Raoul Bellanova, az Inter újdonsült igazolása már az első nyilatkozatában odaszúrt a nevelőegyesületének, a városi rivális Milannak.

Bellanova neve sok Rossoneri-szimpatizáns számára ismerősen csenghet, ugyanis hosszú éveken keresztül a Milan akadémiáján nevelkedett. Az olasz jobbhátvéd 2006-ban csatlakozott az utánpótláshoz és egészen 2019 nyaráig a klub alkalmazásában állt. A 22 éves játékos három évvel ezelőtt szerződött a francia élvonalban szereplő Bordeaux-hoz, amely 700 ezer eurót fizetett a játékjogáért. A történethez hozzátartozik, hogy Bellanova és a Milan abban az évben nem tudott megállapodásra jutni a hosszabbításról.

A játékos a múlt héten hivatalosan is csatlakozott az Interhez, amely egy szezonra vette kölcsön vásárlási opcióval a Cagliaritól. Bellanova az első interjújában alaposan odaszúrt a nevelőegyesületének, miszerint egy álma vált valóra azzal, hogy a gyerekkori kedvenc csapatához, az Interhez szerződhet.

“Nehéz szavakba önteni az érzéseimet, mert most egy olyan álmom válik valóra, amely egészen kicsi korom óta bennem volt, vagyis az, hogy a kedvenc csapatomban játsszak. Ez egy valóra vált álom és remélem, hogy sikerül meghálálnom a klub bizalmát. Mindig is az volt az egyik álmom, hogy pályára lépjek a San Siróban. Nagyon boldog vagyok, mert gyerekkorom óta Interista vagyok.” – mondta Bellanova.

Bellanova mielőtt hivatalosan is az Inter játékosa lett, törölte a közösségi oldalán azt a bejegyzést, amelyben 2019-ben elbúcsúzott a Milantól. Akkor az olasz utánpótlás-válogatott futballista búcsúüzenetéről mi is beszámoltunk.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az, hogy kiderül valakiről, hogy az annak ellenére az Internek, a Laziónak vagy a Manchester Unitednek drukkolt mindig is, hogy a Milanban, a Romában vagy a M. Cityben nevelkedett, nem nagy ügy, ezzel senki nem szúr oda a riválisnak, legfeljebb kicsit meglepő a dolog. Az viszont az óvoda középső csoportjának a szintje Bellanova esetében, hogy leszedi a senkit sem érdeklő közösségi oldaláról a Milanhoz köthető tartalmakat… Kíváncsi vagyok, hogy “álmai csapata” mennyi lehetőséget ad neki, nehogy a kispadon tovább tartson az álmodozás…

  2. A búcsújában gondolom hasonló nagy álmokat mondott az Ac Milanról is azért szedte le. Olaszországban ezt nem kell komolyan venni, sztem csak a szokásos benyalós nyilatkozatot olvasta föl. Ez nem a Milant vagy az Intert minősíti hanem őt, hogy eddig terjed a tudása. Sok sikert a továbbiakban

  3. A savanyú szőlő esete Raoullal.
    De az is előfordulhat, hogy nem tudja azt a tényt, hogy a San Siron két klub osztozik 🙂
    Szerintem előlegezzünk meg neki két kupameccset (Olasz kupa) és még 3-4 bajnokit a 88. perc környékén kétgólos Inter vezetésnél.
    A milánói derbin nem hiszem, hogy beteszi Inzaghi, mert ott a fogadtatás kapcsán kaphat olyan sokkot a srác , hogy megtörik az eddig amúgy sem túl irigylésre méltó karrierje (természetesen itt az arc kontra eddig elért eredményre gondolok, bár az is tény, hogy az Inter szerződése már előrelépés neki).

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS