2022. augusztus 18., csütörtök

Romagnoli elbúcsúzott a Milantól

-

Alessio Romagnoli, a Milan korábbi csapatkapitánya búcsúüzenetet címzett a klubnak és a szurkolóknak a távozása után.

Kedden hivatalossá vált, hogy Romagnoli a Lazio együttesében folytatja pályafutását. Az olasz középhátvéd 2015-től 2022-ig összesen 7 éven keresztül szolgálta a Rossonerit, amelynek négy évig csapatkapitánya volt. Romagnoli a közösségi oldalán egy érzelmes levéllel búcsúzott el a klubtól.

“Ciao, AC Milan! Hét év után eljött az idő, hogy elbúcsúzzak. Fiatal srácként érkeztem és most férfiként távozom. A Milan egy családot jelentett számomra az elmúlt 7 évben. Nehéz pillanatokat éltünk át együtt, de túlléptünk rajtuk és egy rendkívüli bravúrt vittünk véghez.

Szeretnék köszönetet mondani a Casa Milan alkalmazottjainak, különösen a Milanellóban dolgozó összes embernek, akikkel felejthetetlen pillanatokat éltem át. Köszönöm az összes csapattársamnak, akikkel együtt dolgoztam az évek során, továbbá minden igazgatónak és minden edzőnek. Szeretném megköszönni Adriano Gallianinak és Sinisa Mihajlovicnak, hogy a Milanhoz vittek. Szeretném külön hálámat kifejezni Gennaro Gattusónak, mert amellett, hogy átadta nekem a csapatkapitányi karszalagot, ő volt a legfontosabb személy számomra a Rossonerinél töltött időszakom alatt.

Végezetül szeretném megköszönni nektek, szurkolóknak az állandó szeretetet és támogatást. Köszönöm, hogy mindig úgy éreztettétek velem, hogy egy vagyok közületek. Most eljött a búcsú pillanata, de ez a felejthetetlen élmény mindig a szívemben marad. Remélem, hogy sikerült belopnom magamat a szívetekbe és szép emlékeket hagyok bennetek játékosként, de mindenekelőtt emberként, mert ez az, ami a legjobban számít.

Ölelésemet küldöm és hamarosan újra találkozunk, immáron ellenfélként.

Alessio”

Romagnoli 7 szezon alatt 247 tétmeccsen játszott a Milanban és 2 trófeát nyert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szimpatikus nyilatkozat, sok sikert neki!
    Becsülöm benne, hogy nem ment el tingli-tanglizni nagyobb fizuért (?) egy közép-gyenge premier league-es csapatba, hanem inkább a gyermekkori kedvenc csapatát választotta!

  2. Ja korrektebbül lépett le mint a Rómától. Szerintem nem tudta befutni azt a karriert amit sokan jósoltak Neki. Ha mindig is ilyen erős csapatunk lett volna ami jelenleg van max csere lett volna csúcs formájában is. Én minden jót kívánok Neki.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS