2022. augusztus 11., csütörtök

A Milan kapcsolatba lépett Giroud ügynökével

-

A Milan vezetősége szeretné meghosszabbítani Olivier Giroud szerződését és ennek érdekében megtette az első lépéseket.

Filippo Inzaghi távozása óta Giroud volt az első játékos, akinek sikerült megtörnie a kilences mez átkát a Milannál. A világbajnok csatár 2021 nyarán mindössze 1 millió euróért érkezett a Chelsea-től és összességében nagyon jól sikerült az első olaszországi idénye, amelynek végén magasba emelhette a Scudettót.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője szerint a Milan részéről megtörtént a kapcsolatfelvétel Giroud ügynökével, hogy megvitassák a szerződésének meghosszabbítását.

Giroud aktuális kontraktusa egy év múlva, azaz 2023. június 30-án jár le és Paolo Maldiniék megbízható opcióként tekintenek a rutinos csatárra, aki rövid idő alatt az öltözőben is vezéregyéniség lett.

A 35 esztendős futballista az előző szezonban 38 tétmeccsen 14 alkalommal volt eredményes a Milanban és ezzel ő az elmúlt 13 év legeredményesebb kilencese a csapatban. Ráadásul a góljai rendkívül értékesek voltak a bajnoki cím szempontjából, hiszen bevette a Roma, az Inter, a Napoli, a Lazio és a Sassuolo kapuját is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS