A Milan megtette első ajánlatát De Ketelaeréért

14

Egybehangzó információk szerint a Milan vezetősége ajánlatot nyújtott be Charles De Ketelaere játékjogáért a Club Brugge-nek, ráadásul Stefano Pioli már egyeztetett a játékossal is.

Folyamatban van a munka a Casa Milanban a nyári mercato kapcsán és úgy tűnik, hogy Paolo Maldiniékat abszolút meggyőzte De Ketelaere, aki az első számú célponttá vált a támadó-középpályás poszt megerősítése érdekében. A klub már akcióba lendült és megtette a szükséges lépéseket.

Fabrizio Romano és Gianluca Di Marzio arról számolt be, hogy a Milan vezetősége megtette első ajánlatát De Ketelaere játékjogáért. A piros-feketék mintegy 20 millió eurót plusz bónuszokat kínáltak a Club Brugge-nek a belga tehetségért.Ugyanakkor a belga együttes ennél magasabb összeget szeretne kapni a 21 éves futballistáért, aki a legutóbbi szezonban 49 tétmeccsen összesen 28 kanadai ponttal zárt, méghozzá 18 gól és 10 gólpassz formájában. A MilanNews közlése szerint a Milan edzője, teljes vezetősége és a tulajdonos is egyetért abban, hogy De Ketelaere az ideális választás. A nagy potenciállal rendelkező fiatal játékos tökéletesen beleillik a projektbe.

Romano hozzátette, hogy zajlanak az egyeztetések a Milan és a Brugge között. De Ketelaere iránt a Premier League-ből is van érdeklődés, ugyanis a Leeds United is szeretné soraiban tudni a 2022/2023-as szezonban.

A Gazzetta információi szerint Stefano Pioli, a csapat trénere már beszélt De Ketelaerével.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Értem én ezt az alkudozós játékot, de kb a felével becsekkolni, mint amennyit kérnek érte, kicsit mókás. 🙂
  Szerintem, ha hozzácsapnánk Samut és még valakit, úgy még talán okés is lenne ez az összeg 🙂

  • Ezzel csak az a baj, hogy Samu nem kell a Brugge-nek. Meg amúgy kb. senkinek.
   Értem én, hogy meg kellene szabadulni a töltelék játékosoktól, csak az a baj, hogy aki nekünk nem kell, az máshol sem nagyon.
   Nem úgy működik ez, hogy ha van egy használhatatlan játékosom, azt rásózom egy másik csapatra, hogy kevesebbért tudjak igazolni.

 2. Csak ne legyen túl lassú ez az alkudozás, mert közbn elviszik. Az ilyen játékosokért kell a zsebbe nyúlni, fiatal, hatalmas potenciálja van.

  • Plusz ballábas, ki lehet tenni a jobbszélre is ha úgy alakul, a magassága miatt meg centerben is jó, nagy jól fejel. A Brugge is játszatta ezeken a posztokon.

 3. A Leeds valószínűleg több pénzt kínál majd érte.
  Kíváncsi lennék ugyanakkora ajánlat esetén mit választana?

  Több fizetés vagy BL meccsek az olasz bajnoknál?

 4. Nem baj, majd a fejesek elmondják megint amit Botmannál is, hogy nem megyünk bele egy árversenybe, így róla is lecsúszunk szép lassan. Csak azt nem tudom, kit akarnak úgy elhozni, h nem kell más csapatokkal felvenni a versenyt a megszerzéséért. A jó játékos másoknak is kell, aki meg nem kell másoknak, az alighanem annyit is ér.

 5. Gondolom a RedBird nem hülye. Ha tényleg a jövő ásza a srác, akkor kell pénzt tolni bele és nem bohóckodni. Főleg azért mert ezt a céget a profit hajtja. Ez a srác most 30. Egy City féle csapatnál már másnap az első edzésen 90 lenne.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet