A Milan módosítana a feltételeken Messias ügyében

8

Úgy tűnik, hogy a Milan vezetősége nincs meggyőződve Junior Messias átigazolási áráról.

Korábbi hírek alapján a klub június közepén megállapodásra jutott a Crotone vezérkarával Messias jövőjéről. A brazil támadó az előző idényben kölcsönben szerepelt a piros-feketéknél és a szerződésében egy 5,4 millió eurós vételi opció szerepelt.

Daniele Longo, a Calciomercato transzferguruja úgy értesült, hogy a Milan vezetősége újra mérlegeli Messias végleges megvásárlásának feltételeit. Ugyan továbbra is megvan a vágy és az akarat a játékos megtartása érdekében, de csak alacsonyabb összegért.Korábbi beszámolók szerint júniusban egy 4,5 millió euró + bónuszok összeg volt terítéken Messias játékjogáról a Milan és a Crotone között. Jelenleg folyamatban vannak az egyeztetések a harmadosztályba kiesett Crotone együttesével. Ráadásul a Milannál nagyon optimisták a Hakim Ziyech potenciális szerződtetése ügyében folytatott tárgyalások miatt, mivel a marokkói játékos örömmel csatlakozna a csapathoz a nyáron és a Chelsea készen áll megválni tőle.

Messias az előző idényben 32 mérkőzésen lépett pályára a Milan színeiben és közvetlenül összesen 9 gólból vette ki a részét, méghozzá 6 találat és 3 assziszt formájában.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kezdődik a jól bevált cigánykodás minden szinten. Egyáltalán van igazolási keret?… mert ha igen, akkor remélem Ketelaerra tartogatjuk.

  2. Nem baj, ha próbálnak alkudni az árból.
    Nem is olyan régen már sikerült nekik más játékosnál is alkudni.
    Tökéletes csere lesz a marokkói játékos mögött.

  3. Azért augusztus 36-áig remélhetőleg tető alá hozzák ezt a világokat rengető gigatranszfert. Még csak 4 alkudozás van hátra és finisben vagyunk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet