Ziyech szerződtetésén dolgozik a Milan

13

Egybehangzó hírek szerint a Milan vezetősége tárgyalásokat folytat a Chelsea vezérkarával Hakim Ziyech megszerzése érdekében.

Paolo Maldini és Frederic Massara szerződésének meghosszabbítása után aktivizálja magát a klub a nyári átigazolási időszakban és gőzerővel folyik a munka a Casa Milanban annak érdekében, hogy erősítések érkezzenek a következő szezonra. A támadó-szekcióba az egyik konkrét név a Chelsea játékosa, Ziyech.

Fabrizio Romano és Gianluca Di Marzio beszámolója szerint a Milan közvetlen kapcsolatban áll a Chelsea-vel Ziyech megszerzése miatt. Paolo Maldiniék dolgoznak az üzleten és a felek között folyamatban van az átigazolási formula megvitatása.A piros-feketék optimisták a transzfer esetleges megvalósulása miatt, ugyanis a marokkói válogatott játékos abszolút nyitott arra, hogy csatlakozzon a csapathoz. A Chelsea a nyáron készen áll megválni a kegyvesztetté vált Ziyech-től, aki a Calciomercato szerint a Milant preferálja, mint potenciális célállomás. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a Chelsea vezetősége Raphinha személyében már Ziyech esetleges utódjáról is megállapodott a Leeds Uniteddel.

A Calciomercato hozzátette, hogy a Milan egy kölcsönajánlatot készül benyújtani a Chelsea-nek egy kötelező vásárlási joggal.

Ziyech támadó-középpályásként és jobb szélső támadóként is bevethető. Az elmúlt 2 évben 83 tétmeccsen 14 gólt szerzett és 10 gólpasszt osztott ki a Chelsea-ben, mióta elhagyta az Ajaxot.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Akiket hírbe hoztak tartósan a Milannal tk és jobbszélső posztra: Ziyech, Asensio, Berardi, Cdk, Lang és Zaniolo.
  Igazából közülük 2 is elférne egyszerre a keretbe.
  A hírek szerint pénz nélkül, azaz kölcsön egyedül Ziyechet engednék, illetőleg Zaniolot egy Chiesás formulával (drága kölcsön+ 2 év múlva fizetni). Asensio és Lang kb egy árban 20-25,Berrardi és CDK a legdrágább 30-35. Ráadásul a klubjuk is elég merev.

  • Bármelyikük erősítés lenne. Asensio pár éve nagy fogás lett volna, de most valahogy nem érzem benne az átütő erőt, bár tény, hogy csak a BL-ben láttam. Zaniolo és Dybala álom kategória, de hátha Paolóék meglepnek. Berardi/Ziyech a szélre és CDK tízesben talán olcsóbb pakk lenne, de a fent említettek közül akármelyik kettő nagyot dobna a támadójátékunkon.
   Hosszú távú perspektívaként talán CDK és Zaniolo párosával járnánk legjobban. Mindkettő jó tízesben és jobb szélen is, előkészítésben és befejezésben egyaránt, és 25 alattiak.
   A kérdés egyedül a keret. Ez a nagy és egyben legfontosabb ismeretlen az egyenletben. A hírek szerint személyes rábólintások már vannak a játékosok részéről, szóval a scudettóval a vonzerőnk nagyot javult. Most kell ezt meglovagolni. Csak legyen miből…

 2. Ziyech szerintem nagyon komoly spíler,nagyon nagy húzás lenne.Dybalát én is megpróbálnám idecsábítani és árnyékékbe játszatni,Ziyech ki a szélére Leao a másikra és meg is vagyunk.R.Sanchez remélem még érkezik a kp.-ra és irány a címvédés.

 3. Legfontosabb igazolas lenne ha osszejon le a kalappal Maldiniek elott
  Ez a hianyposztunk evek ota
  Tavaly szinte teljesen halott volt a jobb oldalunk Messias vagy salemiki kozelebe sem er minosegileg
  Botman vagy Sancheznel is jobban orulnek neki ha jonne
  Forze Milan

 4. Én nagyon nagy játékosnak tartottam Holland ligában, de Angliában nagyon gyenge volt és nem csak a statisztikái gyengék, hanem a teljesítménye is. Válogatottban sem hozza már azt a magas szintet, pedig direkt miatta is néztem az Afrika kupán a Marocco meccseket.
  29 évesen kölcsön, kötelező vásárlási opció nélkül jó deal, de én semmi másba nem mennék bele.
  Remélem magára talál nálunk, de úgy gondolom Berardi, Dybala és Asensio jobb lenne nála.

 5. Én nem bírom ezt a Zies gyereket, de erősítés lenne. Ha megkapja a bizalmat, és kisebb a konkurencia, szerintem jó teljesítményre képes. Szerintem nem 90 perces játékos, már a hollandoknál is gyenge volt az utolsó negyed órája, de hajtós, gyors játékos. Szerintem mentálisan gyenge.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet