A Milan hosszabbított a Pumával – HIVATALOS

2

Folytatódik az együttműködés, hosszú távú partnerséget írtak alá a felek.

A Milan szerdán délelőtt a hivatalos honlapján egy közleményben tett bejelentést.

“AZ AC MILAN ÉS A PUMA BEJELENTI A 2018-BAN KEZDETT PARTNERSÉGÜK HOSSZÚ TÁVÚ MEGHOSSZABBÍTÁSÁT. A PUMA TOVÁBBRA IS A MILAN FŐ TÁMOGATÓJA ÉS SPORTSZERGYÁRTÓJA MARAD.”

Így tehát sikeresen zárultak az elmúlt hónapokban folytatott tárgyalások a német sportszergyártóval a 2023 nyaráig szóló legutóbbi szerződés meghosszabbításáról. Az új szerződés időtartama hosszú távra szól, olasz sajtóinformációk szerint újabb 5 évre.Az együttműködés részeként a jövőben a Puma lesz a hivatalos névadó partnere a Vismara sportkomplexumnak, ahol a női csapat és a Milan utánpótláscsapatai edzenek illetve játszanak. A “PUMA House of Football” az utánpótlásfejlesztés otthonaként szolgál.

Ivan Gazidis, a Milan vezérigazgatója: “Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy folytathatjuk az utunkat a Pumával, amely 2018 óta a fő partnerünk. Az évek során a Pumával való együttműködés lehetővé tette számunkra, hogy szilárd és hiteles partnerséget alakítsunk ki, amely a teljesítményen, a futballkultúrán és a közös értékeken alapul. Izgatottak vagyunk, hogy elkezdjük az új fejezetet, amelyben nagyobb figyelem fog összpontosulni a női futball fejlődésére és a jövő generációjának tehetségeire. Mindkét szempont tökéletesen illik a klubról alkotott víziónkba.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet