A Real Madrid 20 millió eurót kér Asensióért

14

Marco Asensio szerződéséből egy év van hátra és egyike azoknak a játékosoknak, akik a Milan célpontjainak listáján szerepelnek.

A 26 éves támadó a nyáron búcsút inthet a Realnak, ugyanis 2023 júniusában lejár a szerződése és úgy tűnik, hogy a klub nem szándékozik hosszabbítani vele.

A La Gazzetta dello Sport szerint Paolo Maldini és Frederic Massara nagyon kedveli Asensio játékát és Stefano Pioli a hozzájárulását adta a játékos szerződtetéséhez. Az olasz szakember meggyőződése, hogy a spanyol futballista jelentős erősítés lenne a támadósorba a következő idényre.Asensio támadó-középpályásként és jobb szélső támadóként is bevethető és ez a két kulcsfontosságú poszt, amely leginkább erősítésre szorul a Milan háza táján. A Gazzetta szerint a Real Madrid mintegy 20 millió eurót kér Asensio játékjogáért egy évvel a szerződésének vége előtt. A játékos fizetési igénye szezononként nettó 5 millió euróra tehető. Asensio az aktuális idényben összesen 42 tétmeccsen játszott a Realban, a mérlege 12 gól és 2 gólpassz volt.

Jelenleg nincsenek konkrét tárgyalások a Milan és a Real között, ugyanis a klub vezetőségének noteszében más lehetőségek is szerepelnek, nevezetesen Charles De Ketelaere, Hakim Ziyech, Nicoló Zaniolo vagy éppen Paulo Dybala – tette hozzá a Gazzetta.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nevek vannak, és pénz ??? Nem látom a jeleit, hogy az új tulajdonos komoly összeget szeretne invesztálna igazolásokba. Komolyabb tőke nélkül, nem fogunk tudni húzó embereket igazolni. Megint jönnek a noname emberek kölcsön + opcióval, vagy beválik, vagy nem címszóval. Kar ! Így nem leszünk stabil BL csapat. Nembaj a pénzügyi helyzetünk legalább stabil. Hurrá !!! :))

  • Egy dal jutott erre az eszembe : ,,Egyiknek sikerul masiknak nem A sors olykor nem tudja mitakar …”

 2. Nem lehetne a negyedét, 5 év alatt, részletekben?? Úgy ülne az üzlet, így egyben 20M… hát nem is tudom 🙂

 3. 20 M vállalható egy jó korban lévő Real Madrid játékosért bár én nem vagyok elájulva tőle de ez mindegy is 🤓

 4. Maldinièk hosszabbìtása sehol, ingyen alig tudunk ‘igazolni’. kölcsön+opció kb szóba sem jön, erre jön a fatasztikus hír, hogy Asensio 20èrt vihető . 😄😄

  • Ettől függetleneül legyünk pozitívak. Talàn lesz vmi teszkós bombaigazolàs karmesternek meg jobbszèlsőnek. 😀

 5. Nagyszerű játékos, jó korban van.
  Lenne helye a csapatban.
  Az ára is szimpatikus, meglátjuk pénteken nyit az átigazolási piac.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet