A Milan új partnerséget kötött – hivatalos

8

Az About Vintage lett a Milan új hivatalos partnere – jelentette be a klub.

Hétfőn a klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben bejelentett egy új partnerséget.

“Az AC Milan és az About Vintage örömmel jelenti be az új együttműködését, amelynek eredményeként a dán óramárka a Rossoneri család részévé vált a klub hivatalos órapartnereként.”

Az About Vintage egy világszerte elismert dán óramárka, amelynek székhelye Koppenhágában található. Az együttműködés részeként a dán vállalat piacra dobott egy különleges, limitált karórát a Milan 19. bajnoki címének tiszteletére. A “Rossonero 2022” elnevezésű modell hátulján a Milan címer mellett a Scudetto-embléma is megjelenik.Casper Stylsvig, a Milan igazgatója: “Büszkék vagyunk arra, hogy az About Vintage-et a hivatalos órapartnerünkként üdvözölhetjük a Rossoneri családban. Hiszünk abban, hogy a két márka között természetes kapcsolat van a hagyományok, a stílus és az innováció iránti közös szenvedélyünknek köszönhetően. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a rajongóinknak egy igazán egyedi terméket kínálhatunk, amely a klub történetének egy felejthetetlen mérföldkövének állít emléket.”

A limitált szériás karórák megvásárolhatók az About Vintage hivatalos weboldalán 2022. június 27. és augusztus 1. között.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én beszámíttatnám a sajátom a valós árán felül, aztán jöhet mellé a kölcsön+opció nyomott áron 😀

  2. Remélem 1-2 millió Eurót is kapunk évente, mert az, hogy kapunk néhány túlárazott vacak órát tőlük az nem nagy biznisz.

  3. Van új tulaj, vannak új szponzorok, csak pénz nincs sehol. Nem baj, bajnokok vagyunk, a többit le…….😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet