Végső szakaszban a tárgyalások Maldiniékkal

3

Megerősített információk alapján egy héten belül lezárulhat Paolo Maldini és Frederic Massara szerződésének meghosszabbítása.

Június elsején vált hivatalossá, hogy a RedBird Capital Partners lesz a Milan új többségi tulajdonosa, miután létrejött a megállapodás az Elliott Managementtel. Az amerikai csoportot vezető Gerry Cardinalénak első lépésként három és fél órán keresztül tartó megbeszélése volt a vezetőséggel a tervekről, a projektről és a célokról.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője közölte, hogy a végső szakaszban járnak a tárgyalások Maldini és Massara szerződésének meghosszabbításáról. Mint ismert, mindkét szakembernek június 30-ig szól az aktuális kontraktusa a klubbal.Hetek óta folyamatban vannak a tárgyalások, azonban az aláírás eddig még nem történt meg, ugyanis a Gazzetta szerint a vezetők nagyobb hatáskört és szabad kezet szeretnének kapni a csapat megerősítésére. Továbbá az átigazolásokra szánt büdzsé is fontos szempont, ugyanis a céljuk az, hogy a Milan a következő szezonban megvédje a bajnoki címét és emellett másik fronton jól szerepeljen a Bajnokok Ligájában.

Vitiello szerint az első híresztelések alapján Maldiniék 2+1 évre szóló szerződést írhatnak alá. A tárgyalásokat Ivan Gazidis vezeti, aki szeptemberig továbbra is vezérigazgatóként operál, amíg nem történik meg a tulajdonosváltás lezárása.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Végre egy jó hír!
    Hamarabb kellett volna cselekedni, remélem Maldiniék nem haragszanak meg az új tulajra.

  2. Ha annyira egyetértenének mindenben, akkor már rég aláírtàk volna. Remélem végre lezárul ez a rész és jöhetnek az igazolások.

  3. Külföldi fórumokon már olyan cikkeket hoztak le, hogy az új tulaj erre a nyárra 45-50 millió eurós büdzsét szán ezen kívül csak ingyenes transzfer vagy kölcsön jöhet szóba illetve a bérkeret a hosszabbításokal max 15-20 %ot emelkedhet.
    Ha ez igaz akkor valószínű ez az oka annak, hogy eddig megy a totojazas Maldiniék szerződésével… Valamilyen szinten meglehet érteni mivel szívügye a klub és már évek óta nagyon kevés büdzséből dolgozik… Nyilván nem arra számolt ő se, hogy tulaj váltás után továbbra is megy a garaskodas…
    Bár állítólag így is elfogja fogadni viszont ha nem jönnek az eredmények akkor rendesen kapni fog az új befektető…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet