Eldőlt Diaz sorsa a következő szezon előtt

13

Minden jel arra utal, hogy Stefano Pioli hisz Brahim Diaz képességeiben.

A 22 éves futballista túl van a második szezonján a Milanban, azonban a 2021/2022-es idényben a teljesítménye nem hozta meg a kívánt hatást. A megegyezés értelmében a klub 2021 nyarán két évre – azaz 2023-ig – vette kölcsön Diazt a Real Madridtól. A kölcsönszerződésben vételi opció és visszavásárlási záradék is szerepel.

A MilanNews, a La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport szerint a Milan érvényben tartja a tavalyi megállapodását, így Brahim Diaz a 2022/2023-as idényben is a csapat keretének tagja lesz. Pioli nagyon bízik benne, hogy formába lendül és számít rá az új szezonban is.A Milannak jövő nyáron egy 22 millió eurós vásárlási opciója lesz Brahim végleges megvásárlására, míg a Real – állítólag szintén azon a nyáron – 27 millióért visszaveheti.

A spanyol támadó-középpályás az idei szezonban 31 meccsen játszott a Serie A-ban, a mérlege közel 1900 játékperc alatt 3 gól és 3 gólpassz volt. Emellett a Bajnokok Ligájában is eredményes volt. Ugyan nagyon jó formában kezdte a szezont, ám októberben elkapta a koronavírust és a visszatérését követően visszaesett a teljesítménye. Olyannyira, hogy a szezon második felében zsinórban 19 bajnokin gólt és gólpasszt sem jegyzett.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én nem tudom páran mit látnak benne, de mióta itt van (2 éve) nem volt 2 egymást követő jó meccse… Súlytalan elnyomják szinte mindig… Valami nagy csoda és jó teljesítmény kell tőle, hogy megvegyuk ennyiért…

  • Kölcsönben van, semmivel sem járnánk jobban ha most visszaküldenénk. Viszont formába lendülhet, Leaot is mindenki el akarta küldeni az előző szezonok alapján, most meg ő az új Messi…

   • Azzal a részével egyetértek, hogy kár lenne vissza küldeni.
    cserének jó!
    Viszont Leao esetével nem gondolom, hogy össze lehet hasonlítani… Ő vele inkább fejben/Hozzáállásával voltak problémák míg Diaznak szerintem nem itt van a gond.. szimplán az, hogy ő benne jelenleg ennyi van… A játék egyik elemèben se magaslik ki szerintem se nem gyors se nem elég labda biztos se nem rendelkezik jó rugó technikával…
    De ez az én véleményem..
    Illetve mostmár nincs időnk egy játékos esetében évekig patyolgatni, hogy hátha lesz belőle valami… Már a bajnoki címvédés és a BL -ben való jó szereplés a cél ide viszont jó teljesítmények kellenek

 2. Ez így szerintem tökéletes lesz. 1-2 meccset kivéve (múlt szezon tavasz vége, és ennek a legeleje) kezdőnek nagyon kevés, viszont csereként sokszor tud tüzet csiholni a csapatba. Erre tökéletes lesz most egy évig, remélhetőleg az új De Bruyne mögött. Aztán jövő nyáron elválnak útjaink.

  Adli a kérdés, szerintem nem szint, de majd kiderül. Ha ittragad nyáron, akkor Diaz lehet, hogy 3. számú opció lehet 10-es és jobbszélső posztra.

   • Néztem, és pont az a bajom vele, hogy egy highlightson bárkit fel lehet tüntetni jó színben, de nekem még ott sem tetszett. A statjai meg valami egészen elborzasztóak.

    • Adlinak a hosszú előre passzai figyelemre méltóak, Szerintem is van benne fantázia.

     Reméljük nálunk jobb lesz mint a régi promó videói. Kicsit erősödik meg labda biztosabb lesz és Kész is.

 3. Még egy évig ingyen van egy cserejátékosunk. Ha csak 2-3-szor kijön neki a lépés, már jól jártunk.

  Ezt a lépést feljavíthatja egy klasszis(jelölt) leigazolása a támadó(k) mögé, és leronthatja, ha nem jön oda egyértelmű erősítés.

  Jövőre nyilván esélytelen, hogy megvegyük, így semmit sem veszítünk a megtartásával.

  A kommunikáció meg ügyes. 🙂

 4. Én bízok pioliban, meg a segítőiben, meg MALDINIBEN! Ők làtjàk hogy milyen potenciàl van benne, ne osszuk màr innen az “észt” laikusként azt mondom van benne Kraft, de még nem győzött meg, hogy milanista legyen, de azt mondom adjunk neki egy esélyt, majd meglàtjuk.

 5. Mikor csereként lép pályára nagyon hasznos dolgokat csinál
  Én is adnék neki még egy évet
  Főleg ennyicske kis pénzért
  Szerintem van nála kutyában is
  Bőven!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet