A Milan és a Crotone megegyezett Messiasról

3

Junior Messias a következő szezonban is piros-fekete mezt fog viselni, ugyanis létrejött a megállapodás a végleges klubváltásáról.

A brazil támadó tavaly augusztusban érkezett a Milanhoz kölcsön+opcióval és óriási szkepticizmus övezte a leigazolását az átigazolási időszak utolsó napján. Ennek ellenére beváltotta a klub által hozzá fűzött reményeket és ezért a vezetőség úgy döntött, hogy kivásárolja a kölcsönszerződést követően.

Gianluca Di Marzio és Fabrizio Romano tényként közölte, hogy a Milan megállapodott a Crotone vezérkarával Messias végleges szerződtetéséről. A 31 éves futballista 4,5 millió euróért plusz bónuszokért lesz végleg a Rossonerié.A Milan vezetősége kedvezményt szerzett a vásárlási opció összegére. Messias egyike annak a három transzfernek, amelyet a klub sikeresen nyélbe üt: Divock Origi érkezése mellett Alessandro Florenzi végleges megvásárlása is lezártnak tekinthető. Az Európa-bajnok olasz jobbhátvédért 2,7 millió eurót fizet a klub és már csak a hivatalos bejelentés hiányzik.

Messias az aktuális idényben 26 meccsen 7 gólból vette ki a részét 5 találat és 2 assziszt formájában a Serie A-ban, valamint a Bajnokok Ligájában 1 gól illetve 1 gólpassz volt a mérlege.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet