Galliani lecsaphat a Milan csapatkapitányára

9

Adriano Galliani, a Monza vezérigazgatója megkísérli Alessio Romagnoli szerződtetését a következő szezonra, miután az olasz védőnek lejár a szerződése a Rossonerivel.

Romagnoli jövője kapcsán továbbra sincs hivatalos döntés, azonban az idő előrehaladtával egyre inkább csökken annak az esélye, hogy marad a Milanban, mivel nincsenek folyamatban egyeztetések a szerződésének meghosszabbítása ügyében. Így könnyen lehet, hogy az olasz védő hosszú évek után bajnoki címmel búcsúzik a klubtól.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja közölte, hogy a Serie A-ba frissen feljutott Monza szerződést készül ajánlani a Milan csapatkapitányának, Romagnolinak a következő szezonra.Mivel a 27 éves középhátvéd még nem írt alá a Lazióhoz és nincs megállapodása a Milannal sem, így Galliani – a Monza vezérigazgatója – tehet egy próbát, hogy megvannak-e a feltételek és a játékos részéről van-e hajlandóság arra, hogy csatlakozzon a Monzához. A jelek szerint Romagnoli gyerekkori kedvenc csapata, a Lazio a legesélyesebb a következő klubjának.

Romagnoli az elmúlt 7 évben összesen 247 tétmeccsen lépett pályára a Milanban.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Galliani vinne 4-5 játékost is egyszerre a csapatból Akkor ők most a fiókcsapatunk lesznek?
  Pl. elviszik kölcsönbe Maldinit, aki végre megkapja a kellő játékpercet?

 2. Szerintem Roma jó hátvéd de inkább adunk 30 milliót egy ugyan olyan képességű játékosé mint hogy megadjuk neki legalább a volt fizetését és méghozzá olasz is , már odajutunk hogy nem lesz olasz játékos egy olasz csapatban hanem csupa idegenek !

  • Nem rossz védő, de a jelenlegi játék rendszerben nem passzol. Lassú és statikus. Theo rendszeresen felmegy támadni és ilyenkor a belső védőknek kell besegíteni, ehhez sebesség kell és sokszor a presszing miatt magasan védekezünk h. leszűkítsük a területet. Óriási helyek maradnak hátul. Kalulu, Tomori és Megnan is gyors, Romagnolival ez nem menne.

  • Erre még nem gondoltunk, de elképzelhető, hogy Maldiniék úgy gondolkodnak, hogy idővel Tomori, Kalulu és Botman ára is jóval feljebb mehet. Megveszik tehát most Botmant, így Kjaerrel együtt 4 egyértelmű kezdő szintű középhátvéd lenne a keretben. Mivel ez a sok meccs ellenére sem ideális -, mert elégedetlenkedésekhez vezethet -, ha valamelyikükért bejelentkezik a Newcastle, a City vagy a Milan-játékosokra gerjedő Leonardo, akkor jóval nagyobb pénzért el lehet az illetőt passzolni úgy, hogy még mindig jól áll a csapat középső védőkkel. Persze az is lehet, hogy azért kell ennyi középhátvéd, mert 3 védős rendszerben (is) gondolkodik Pioli. Bár ezt már korábban, Botman “felbukkanásakor” vizionáltam, nagyon meglepne a dolog. Pedig két ilyen erőteljes és gyors középhátvéddel, mint Tomori meg Kalulu annyira adná magát a dolog, hogy hátul lehessen hagyni őket az ellenfelek támadóival… Na, de majd jövőre.

   • Egy 3-4-1-2es felállás eléggé ideális lenne a mostani kerettel is nem kellene nagy át alakításokat végezni. ráadásul a 2 Belgiumi fiatal is hasonló felállásban játszanak akiket kineztunk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet