Új játékos érkezhet Hernández cseréjének

11

Fodé Ballo-Touré átigazolási listán szerepel a Milannál és a klub vezetősége mérlegeli a potenciális célpontokat Theo Hernández mögé.

A 25 éves szenegáli válogatott balhátvédet tavaly nyáron szerződtette a Milan a Monaco együttesétől és mintegy 5 millió eurót fizetett a játékjogáért. Ballo-Touré kiegészítőember volt a védelem bal oldalán és csak elvétve kapott lehetőséget, amikor Hernández nem volt bevethető.

A La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport szerint a klub szakmai okok miatt a nyári átigazolási időszakban készen áll megválni Ballo-Tourétől, aki egyáltalán nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket.Az Afrika kupa győztes futballista a szezonban 12 tétmeccsen kapott lehetőséget Stefano Piolitól, ebből 10 alkalommal a bajnokságban, míg kétszer a Bajnokok Ligájában szerepelt és összesen 500 játékpercet töltött a pályán.

A Tuttosport arról ír, hogy Paolo Maldiniék a Genoa balhátvédjét, Andrea Cambiasót nézték ki Theo tehermentesítésére a következő szezonra. A 22 éves olasz balhátvéd a 2021/22-es szezonban 28 mérkőzésen játszott, ezeken 1 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki. Cambiaso szerződéséből 1 év van hátra és a Genoa kiesése miatt kedvezőbb áron mozdítható.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kerkez Milosnak is lehetett volna ugyanannyi játékidőt, mint Ballo-nak, biztos vagyok benne, hogy semmivel sem lett volna rosszabb. Legalábbis Hollandiából jókat olvastam róla.

  2. És most milyen jó lenne, ha Milos lépne Balo Toure helyére, és lenne magyar játékosa a Milannak. Kicsit csalódott voltam mikor eladták Hollandiába. Bár az ő szemszögéből sokkal jobb, mert van játéklehetőség. Kalulu is tud balszélső védőt játszani.

  3. Ez a BaloToure első ránézésre is nulllaa volt. Komolyan nem tudom ki és mit látott benne. Utódja reméljük reményteljesebb lesz..

  4. Nála jobb játékost cserének, aki el is fogadja, hogy alig fog játszani? Szép feladat. Theo őserő, szerencsére nem sérülékeny, így nem jók az érkezők kilátásai. De nem ez a legégetőbb poszt, amit a csapatban erősíteni kell. Nem lesz tragédia, ha marad B-T.

  5. Azért 3 helyen helytállni ő sem fogja folyamatosan bírni, szerintem lesz az új embernek lehetősége. Persze nagyon jól nyomja Theo, és nem sérülékeny, ebben igazad van.

  6. Szerintem kell a frissítés! BT nem hozta amit vártak tőle. Kerkez Milos pedig nincs már itt sajnos. Cambiaso ismeri a ligát, játszott is ráadásul olasz. Remélem nem Mendes az ügynöke!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet