A Monza 5 játékos iránt érdeklődik a Milanból

12

Adriano Galliani, a Monza vezetőedzője több játékost is kinézett a Milan játékoskeretéből a következő szezonra.

A Monza történelmi sikert hajtott végre, ugyanis a Pisa legyőzésével megnyerték a Serie B rájátszását és a klub története során először indulhat az olasz élvonalban. Évekkel ezelőtt a klubot Silvio Berlusconi és Adriano Galliani vette át azzal a céllal, hogy a harmadosztályból az élvonalba vezessék. Ehhez három és fél évre volt szükség.

A Calciomercato információi szerint Galliani, a Monza vezérigazgatója erősítéseket tervez a közelgő nyári átigazolási időszakban és a Milanból igazolnának az egyes posztok megerősítésére.Galliani hamarosan tárgyalóasztalhoz ül Paolo Maldinivel, hogy megvitassák a lehetséges transzfereket. Összesen 5 Milan-játékos neve van terítéken, akik iránt érdeklődést mutat a Monza, nevezetesen Junior Messias, Daniel Maldini, Lorenzo Colombo, Mattia Caldara és Matteo Gabbia.

A védelem megerősítése szempontjából Caldara és Gabbia a jelöltek között van, előbbi a kieső Veneziában szerepelt kölcsönben az idei szezonban, míg utóbbi epizódszereplő volt a bajnok Milanban. Junior Messias jelenleg kölcsönben van és jó esély van arra, hogy a klub végleg megvásárolja. Lorenzo Colombo pedig vélhetően ismét kölcsön lesz adva a fejlődés és a tapasztalatszerzés érdekében.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Abban biztos vagyok, hogy kölcsön+opcióval szeretné vinni a játékosokat. Nem kötelező opcióval…😜

 2. Maldinit és Gabbiát kölcsönadnám nekik!
  Samu-t Messias-t Caldara-t és Colombo-t pedig nekik adnám ajándékba, csak fizessék a bérüket!
  Esetleg Nasti is mehetne kölcsönbe.

  Szerintem ezek a játékosok nem rosszak, csak nem Milan szintűek, de egy Monzanak nagy segítséget nyújtanának és a Bentmaradás is meglenne velük.

  Maldini remélem elengedi a fiát kölcsönbe, mert egy Monza biztosítaná neki a játék perceket a Serie-A ban. És Berlusconi arról híres hogy megmondja az edzőnek hogy kit kell játszatni, márpedig egy Maldini jól hangzik a pályán.

  • Colombot elengedni végleg csak, hogy ne mi fizessük a bérét? Ajánlom figyelmedbe a lengőtekét, az is jó sport😀

   • Maradok a focinál, már megszerettem. Nem akárkinek adnánk oda, hanem a Monzanak, hiszem hogyha a Monza megveti a lábát a Serie-A ban az nekünk jó lesz.
    És a jelenlegi “selejt” nek titulált játékosaink, bőven erősítést jelentenének a Monzanak.

 3. Mondjuk Saelemaekerst megvehetnék, 20 millió euróért vihetik. 🙂

  A kölcsönjáték ötlete szép és jó, de nem garancia, lásd Brescianini esetét, aki alig kapott lehetőséget a Monzában a szezonban és az elmúlt 10 hónapban egy percet sem játszott.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet