Új szerződés van terítéken Kalulu számára

5

Pierre Kalulu ügynöke a napokban a klub főhadiszállásán tárgyalt a Milan vezetőségével a játékos aktuális szerződésének meghosszabbításáról és fizetésemeléséről.

A 21 esztendős jobbhátvéd rendkívül kellemes meglepetést okozott a 2021/2022-es idényben, ugyanis kezdetben kiegészítőember volt, ám az év elején beverekedte magát a kezdőcsapatba és a védelem közepének stabil pontja lett Simon Kjaer hosszú kihagyása alatt.

A MilanNews és a La Gazzetta dello Sport tájékoztatása szerint Kalulu ügynöke pár nappal ezelőtt a klub székházában, a Casa Milanban járt és találkozott a Rossoneri vezetőségével. A téma a francia utánpótlás-válogatott hátvéd aktuális szerződése volt, ugyanis a piros-feketék szeretnék új kontraktussal honorálni a kiváló teljesítményét a bajnoki címet követően.A beszámolók szerint a felek közötti megbeszélés nagyon pozitív volt és most még néhány részlet megvitatásra vár. Mindkét fél szándéka közös a megegyezés és a hosszabbítást illetően. Kalulu aktuális kontraktusa 2025 nyaráig szól és éves szinten nettó 600 ezer eurót keres. A Milan az új szerződéssel együtt jelentős fizetésemelést kínál.

A SempreMilan közölte, hogy a klub vezérkara két és félszeres béremelést, azaz évi nettó 1,5 millió eurót + bónuszokat ajánlott Kalulunak.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ