Samu Castillejo érzelmes üzenetet osztott meg

10

Samu Castillejo egy bejegyzést tett közzé a hivatalos Instagram oldalán a Scudetto-győzelem után és az üzenetéből arra lehet következtetni, hogy a nyáron távozik a piros-feketéktől.

A spanyol támadó négy év után megszerezte első trófeáját a Milan színeiben, azonban az idei szezonban nagyon kevés játéklehetőséget kapott. Castillejo összesen 5 meccsen lépett pályára és 122 játékpercet töltött a pályán, ám december óta egyetlen percet sem játszott.

Samu a közösségi oldalán mondott köszönetet a klubnak és a szurkolóknak a bajnoki cím megnyerése után. A spanyol futballista érzelmes, búcsúzó hangvételű üzenetet osztott meg.“Nem tudom, hogy hol kezdjem, vagy talán mégis: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Mindent átéltem ez alatt a négy év alatt, szép pillanatokat és kevésbé szépeket is. Mint tudjátok, ebben a szezonban nem játszottam annyit, amennyit szerettem volna, de itt maradtam a csapattársaim és a családom miatt. Mindig rendelkezésre álltam, mosollyal az arcomon és munka iránti vággyal. Gyerekként a Rossoneriért szurkolni, majd a csapattal trófeát nyerni valami elképzelhetetlen érzés. Köszönök mindent!” – írta Castillejo Instán.

Castillejo szerződéséből egyetlen év van hátra és borítékolható a távozása a nyári mercato alatt, ugyanis nem szerepel az edző illetve a klub jövőbeli terveiben. A 27 éves támadó a 2018-as érkezése óta összesen 113 tétmeccsen játszott a csapatban, a mérlege 10 gól illetve 15 gólpassz.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Bennem is erős érzelmek kavarognak. A szomorúság, hogy még itt volt, és az öröm, hogy vélhetően jövőre már nem lesz.

  Amúgy az a szomorú, hogy Szalemakerszhez képest egy gólveszélyes atomtámadó volt.

 2. En nem ertem miert melloztek ennyiszer. a jobb oldalon semmivel nem gyengebb mint Messiah vagy Salemaki. Tamadasban biztosan nem. Szerintem 20-25 percekre jo lett volna a jobb oldalon amikor tamadni kellett.

  • Amúgy egyetértek, szerintem itt a hozzáállása volt a gáz, hogy sehová nem volt hajlandó elmenni, és inkább lebzselt itt még 1-2 évet.

   • Ezzel nem értek egyet! A klub és a játékos között köttetett egy szerződés! Ez idő alatt a klub alkalmazza neki pedig kötelessége edzésre járni és a csapat rendelkezésére állni! Ha az egyik fél idejekorán felismeri, hogy rossz üzletet kötött akkor mondhatod, hogy előbb befejeznéd de a szerződést mindkét fél elfogadta szóval emiatt kar hisztizni a csapatnak.
    Nem tudom miért nem kötnek opciókat a klubok előre mint a Chelsea ahogy tette, hogy +1-2 ev ha a csapat ugy akarja

 3. A jobb oldalunk szép kihívás lesz… 3-ból 2-nek mennie kell, 1-nek pedig tuti kellene érkeznie.

 4. Örülök neki hogy végre elmegy🙏
  Jobb oldalra mindenképp igazolni kell. Már csak az a kérdés miből és ki fog igazolni?
  Lesz-e új tulaj, ha nem mennyi pénzt szán igazolásokra az Eliott??
  Maldiniék szerződését meghosszabbítják vagy nem???

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet