2022. december 05., hétfő

Rebic milánói kalandja a végéhez közeledhet

-

Három év után véget érhet Ante Rebic ideje a Milannál és könnyen elképzelhető, hogy visszatér Németországba.

A horvát támadónak az előző két szezonjához viszonyítva nagy mértékben visszaesett a formája és csalódást keltően teljesített a 2021/22-es idényben. Ráadásul a szezon első felében nagyon sok – szám szerint 16 – meccset kellett kihagynia boka- illetve combsérülés miatt.

Daniele Longo, a Calciomercato átigazolási ügyekben jártas újságírója közölte, hogy Rebic a nyári átigazolási időszak elején elhagyhatja a Milant. Nagyon úgy tűnik, hogy a klub vezetősége készen áll tárgyalni az eladásáról. A játékos jelenlegi szerződése 2025. június 30-ig szól.

Longo hozzátette, hogy egy jelentős ajánlat van érkezőben a 28 éves futballista játékjogáért, ami erősen elgondolkodtathatja mind a játékost, mind a Milan vezérkarát. Nico Schira tájékoztatása szerint a Bundesligában szereplő Wolfsburg már bejelentkezett Rebicért és kapcsolatba lépett az ügynökével, hogy tárgyalásokat kezdeményezzen a szerződtetéséről. A következő idénytől az a Niko Kovac lesz a Wolfsburg vezetőedzője, akivel a Milan támadója korábban már dolgozott együtt a Frankfurtban. Rebic évekkel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy különleges kapcsolata van Kovaccal, aki az egyik legfontosabb személy a játékospályafutásában.

Rebic az aktuális idényben 24 bajnokin lépett pályára, ezeken 2 gólt szerzett és 2 gólpasszt osztott ki közel 900 játékperc alatt, továbbá az Olasz kupában háromszor, míg a Bajnokok Ligájában kétszer lépett pályára, utóbbi sorozatban 1 gólt lőtt. A horvát futballista kezdőbe kerülését a sérülései mellett Rafael Leao fantasztikus formája is korlátozta a támadó-szekció bal oldalán, ezért 1100 játékpercet töltött a pályán a szezonban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS