A Milan készen áll új szerződést kínálni Fikayo Tomorinak a kiváló szezonja után.

Az angol válogatott védő tavaly nyáron írt alá a Rossonerihez azok után, hogy fél évig kölcsönben szerepelt a csapatban a Chelsea-től és nagyon jó benyomást keltett a teljesítményével. A Milan 28,8 millió euróért vásárolta meg végleg a játékjogát és nagyon jó döntésnek bzonyult a leigazolása, hiszen a védelem egyik alappillére lett.

Fabrizio Romano transzferguru megerősítette, hogy a Milan megkezdte a tárgyalásokat Tomori szerződésének meghosszabbítása érdekében. A klub rendkívül elégedett az angol középhátvéddel és készen áll hosszú távra magához láncolni.A tárgyalások folyamatban vannak a felek között és Tomori további két évvel, azaz 2027. június 30-ig hosszabbíthat, vélhetően fizetésemeléssel. A 24 esztendős futballista nagyon boldog Milánóban, ezért nagy az optimizmus a hosszabbítás kapcsán. A jelenlegi kontraktusa alapján évi nettó 2 millió eurót keres.

Tomori az aktuális szezonban 31 meccsen lépett pályára a bajnokságban és ezek közül mindössze egyetlen meccset veszített el a csapat, amikor ő a pályán volt. Az idény első felében Simon Kjaerrel, míg a második felében Pierre Kaluluval alkotott nagyon stabil párost a védelem tengelyében és döntő szerepük volt a bajnoki cím megnyerésében.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ahhoz képest, hogy ő csak a B terv volt miután Simakan leigazolása nem jött össze, elég jól bevált.
    Remélhetőleg tartja a formáját és hosszú ideig meghatározó tagja marad a keretnek.

  2. Mihamarabb hosszabbítsunk vele is hosszú távra. Paolo nem sokat fog pihenni nyáron egy ilyen szezon után, sok kérője lesz a mieinknek, és 3 posztra erősítés kell.

  3. T. SIlva óta nem nagyon volt ilyen stabil és higgadtságot sugárzó védőnk, Romagnoli sajnos csak időszakosan tudta hozni a szintjét.

  4. Jól teszi a vezetőség, hogy már most hosszabbítani akarnak vele. Tudja valaki van-e kivásárlási ár a szerződésében?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet