Négy Milan játékos is az utolsó meccsére készül

0

Úgy tűnik, hogy több játékosnak is ez lesz az utolsó fellépése a Milan játékosaként.

Ma 18:00-kor a Milan sorsdöntő meccset vív a Sassuolóval az olasz bajnokság 38. fordulójában. A csapat egy lépésre van a bajnoki cím megnyerésétől és amennyiben megszerzi a három pontot vagy döntetlent játszik, akkor biztosan az első helyen végez.

A SempreMilan beszámolója szerint négy játékos is az utolsó mérkőzésére készül a Milan játékoskeretének tagjaként. Franck Kessié távozása már hónapok óta biztos, ő az FC Barcelona játékosa lesz a következő szezontól. Az elefántcsontparti középpályás ingyen vált klubot a szerződésének lejártával. Kessié már teljesítette az orvosi vizsgálatokat és aláírta az új kontraktusát a katalánokkal.Kessié mellett nagy valószínűséggel Tiemoué Bakayoko, Samu Castillejo és Alessio Romagnoli is utoljára lesz a Milan keretének tagja a mai összecsapáson. Bakayoko 2023 nyaráig szóló kölcsönszerződése a nyáron fel lesz bontva és visszatér a Chelsea együtteséhez. Castillejo továbbra sem része az edző és a klub terveinek, ezért a nyári mercato alatt klubot válthat. A szerződéséből egy év van hátra. Samu az aktuális idényben 5 meccsen játszott és mindössze 122 játékpercet töltött a pályán.

Romagnolinak szintén lejár a szerződése és valószínű, hogy hét év után búcsút int a Rossonerinek. Jelenleg nincs arra utaló jel, hogy a klub vezetősége hosszabbít vele, ezért az olasz középhátvéd következő klubja a Lazio lehet, amellyel már hónapok óta tárgyalásokat folytat.