Megjelent Albertini könyve magyar nyelven

8

Az Éld át! jóvoltából megvásárolható Demetrio Albertini – Mesélek a MILAN bajnokairól című könyve. Május 23-án került a könyvesboltok polcaira a Milan korábbi klasszis középpályásának könyve magyar fordítással. Szerezd be a könyvet ingyenes házhozszállítással!

Demetrio Albertini – Mesélek a MILAN bajnokairól
A Rossonerik, akik történelmet írtak

Szerző: Demetrio Albertini
Kiadó: Éld át!
Oldalszám: 240
Nyelv: magyar
Ár: 5.990 Ft
Átvétel: ingyenes házhozszállítás

Rendelés itt8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jól elszálltak a könyvárak (is). 6000 Ft egy 240 oldalas könyvért, ami inkább csak 200… Kicsit soknak tartom ahhoz, hogy beleolvasás nélkül meg merjem venni, még akkor is, ha nem akárki a szerző.

  Kíváncsi lennék, mely korszak legendáiról mesél Albertini. Adná magát, hogy főleg a Sacchi- és a Capello-éra játékosairól írjon, de akár sztorizhat Riveráról, az idősebb Maldiniről vagy akár az Ancelotti-korszak ikonjairól is…

  A könyv (magyar) alcíméhez viszont gratulálok… “A Rossonerik, akik történelmet írtak”… Ha a “rossonero” a “piros-fekete”, akkor a “rossoneri” a “piros-feketék”. A “rossonerik” viszont kik? A “piros-feketékek”?

  Vagy az kellett volna, hogy “Rossonerók”, akik…” vagy “Rossoneri, akik”, esetleg – a könyvben említett legendák száma alapján – pl. “20 Rossonero, aki történelmet írt”.

  Minden könyvben vannak hibák, elírások, “hála” az agyonbonyolított magyar helyesírásnak, de a címlapon ne legyen már ilyen baki…

 2. Még nem lehet több helyen kapni. Lansky pont azokról ír, akiket felsoroltál nézd meg a videót amit a San Siróban csinált szombaton Szalai Péter és Séra Attila. Merem ajánlani nagyon megéri, ha igazi szurkoló vagy megveszed.
  Ára elszállt? Nézz már szét a könyvesboltokban.
  Ha igazi rajongó szurkoló vagy nem is nézed mennyi 🙂

  • Százalékot kapsz, vagy mi van? 😀
   Akkor a te definícióid szerint én nem vagyok igazi szurkoló… Tudnám mit csináltam az elmúlt közel 30 évben… Imádom az ilyen egyéni szurkolói meghatározásokat és a gyerekes megközelítést, hogy én sokkal nagyobb szurkoló vagyok, bibiii
   Nem megbántva a könyvet (még nem olvastam, de lehet fogom egyszer), de kezemen-lábamon nem tudnám megszámolni hány olyan könyv, dvd, újság és egyéb formátumú tartalomgyűjtő jött ki csak az elmúlt 20 évben, amiben hemzsegtek a tartalmi/fogalmi tévedések (ld. már egyből a Lansky által említett borító), vagy olyan nyelvezettel íródott, ami a 10 éves rajongóknak szól.
   Nem megbántva az oldalt sem, de 10 sort sem képesek írni a tartalomról (lehet ők sem olvasták?), mindeközben jelenleg 4300ért árulják pl. azt az Interes könyvet, ami máshol 2100 (egyébként nyilvánvalóan 0-t ér:))).
   Szóval én inkább várok kicsit és 1 hónap múlva már 4000ért elviszem, ha rászánom magam egyáltalán…

  • Uraim!

   Megjelenik egy konyv a Milanrol. Egy legenda ír a csapatársaitól akik legendák lettek a szememben.
   És arról beszélünk, hogy mennyi az ára…
   Meg arról hogy esetleg a alcímben valamit másképp kellett volna írni…

   Orvendjuk és mondjunk Allelujat, vegyünk belőle a Barátaink és a Fiaink, és Edesapáink születésnapjára és terjesszük büszke Milan drukkerek módjára. Hirdessuk a Scudetto évében hogy végre itt egy konyv róluk, ami kicsit rólunk is szól.
   Elkezdtem olvasni vasarnap éjjel…

   Frenetikus!

   Az éjjel soha nem érhet véget érzéssel…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet