2022. szeptember 29., csütörtök

A Milan vezetősége döntött Florenzi sorsáról

-

A legújabb információk szerint Paolo Maldiniék a szezon végén kivásárolják Alessandro Florenzit.

A 31 éves Európa-bajnok futballista tavaly nyáron kölcsön+opcióval csatlakozott a Milanhoz a Roma együttesétől és összességében pozitív benyomást keltett a teljesítményével. Florenzi többnyire kiegészítőember volt a védelem jobb oldalán és eddig 28 tétmeccsen közel 1400 játékpercet játszott, ezeken 2 alkalommal volt eredményes.

A MilanNews információi szerint a Milan vezetőségét meggyőzte Florenzi, így a klub a szezon végén aktiválni készül a játékos szerződésében szereplő vásárlási opciót.

Állítólag amint véget ér az idény, Paolo Maldiniék tárgyalóasztalhoz ülnek a Roma vezetésével és megpróbálnak némi kedvezményt szerezni a vásárlási opcióra, azonban nem valószínű, hogy a fővárosi alakulat hajlandó bármilyen engedményt tenni. A két együttes tavaly nyáron egy 4,5 millió eurós opcióban állapodott meg egymással.

Florenzi áprilisban térdműtéten esett át meniszkusz sérülés miatt, azonban már teljesen felépült és az előző fordulóban csereként pályára lépve góllal tért vissza a pályára. Az olasz válogatott játékos élvezi az edző és a vezetőség bizalmát, így minden jel arra utal, hogy a következő szezonban is a Rossonerit fogja erősíteni.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Tulajdonos váltástól függetlenül ez egy nagyon jó döntés. Ő és Calabria is tud baloldalon is játszani, így Balo gyereket el kell adni, Kalulu-val együtt van 4 ember a 2 posztra, ami teljesen jó.
    Romagnoli hosszabbításával a védelem szerintem nagyon erős lenne és komolyabb beruházás nélkül, így maradhat pénz csatárra, irányítóra és jobbszélsőre.

    • Így van. Ha még Botman is jön, akkor végképp megvagyunk hátul. Egy tízes (Adli?) és egy jobb szélső kell nagyon, meg esetleg egy csatár annak függvényében, hogy a két öreggel mik a tervek. De Origi elvileg jön, úgyhogy valószínűleg vagy Giroud, vagy Ibra menni fog.

  2. Ha Romagnoli belemegy a fizu csökkentésbe gyengébb csapatok ellen valóban jó lenne még. Ballo szerintem is mehet jó messzire. A belga jobb szélsőnk helyére nyugodtan jöhetne valaki. Castillejo is nyugodtan elmehetne. Messias még epizód szerepekre maradhatna egyelőre. Diaz posztjára is kéne valaki. A török is ezért jobb az interbe mert van cseréje/alternatívája. Itt meg Diaz van egyedül. Csatár meg nyugodtan jöhetne 2 is. Giroud sincs most a toppon év végére Ibra meg képes 10 perc alatt lesérülni. Adli meg remélem hogy Kessié helyére jön.

  3. Azt nem értem, hogy mikor idejött és Messiás “sérült” volt, akkor játszott jobbszélsőt. Most, hogy súlytalán Szelesmaki és Messiás is, miért nem teszi be a helyükre Pioli? Ok, hogy sérült volt, de már az előtt sem volt veszélyes a jobb oldalunk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS