Florenzi: “Ez a siker sokat elárul a csapatunkról”

2

Alessandro Florenzi egy hónap kihagyás után góllal tért vissza a pályára és ezzel beállította a 3-1-es végeredményt a Verona elleni bajnokin a 36. fordulóban.

A 31 éves jobbhátvéd nemrég teljesen felépült a meniszkusz sérüléséből és egy hónappal a térdműtétje után csereként visszatért a pályára. Florenzi a Verona elleni meccsen a 84. percben váltotta Calabriát és 2 perccel később nagyszerű gólt szerzett.

“Ez a győzelem sokat elárul a csapatunkról, de nem mindent, mert a munka még nincs befejezve. Élveznünk kell ezt a győzelmet, mert megérdemeltük, de utána el kell kezdenünk a felkészülést és tanulmányozni az Atalantát. Vasárnap újabb sorsdöntő meccsre készülünk egy nagyszerű csapat ellen.” – mondta Florenzi.“Aki keményen dolgozik megérdemli, hogy visszakapjon valamit cserébe. Az elmúlt egy hónapban reggel, délben és este is dolgoztam, hogy visszatérhessek a pályára a szezon végére és beáldoztam azt az időt, amit a szeretteimmel tölthettem volna.”

“A mérkőzés előtt azt mondtam, hogy sok olyan játékos van a csapatunkban, aki veteránnak tűnik a Serie A-ban, pedig ez az első vagy a második szezonjuk itt. Egy olyan csapatba kerültem, amely már tele volt nagy tehetségekkel és voltak olyan idősebb játékosok, akik képesek voltak megteremteni az egyensúlyt. Ez volt a legnehezebb meccs, mert ez következett. Mindig a soron következő összecsapás a legnehezebb. Még egyetlen ilyen fiatal csapatot sem láttam, amely olyan egységes, mint a Milan.”

“Scudetto? Nem szabad a jövőre gondolnunk, csak a jelenre. Nem kell azon gondolkodni, hogy mi történik, ha ők esetleg döntetlent játszanak és mi nyertünk. Csak a jelenre kell fókuszálnunk. Itt az ideje, hogy keményen nyomjunk, intenzitással, agresszívan játsszunk és úgy, ahogy tettük a Verona ellen.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet