Maignan a szezon védését mutatta be

4

Mike Maignan nagy bravúrral segítette hozzá a Milant a győzelem megszerzéséhez a Fiorentina elleni mérkőzésen.

A csapat 1-0-ra győzött a Fiorentina ellen és tartja az előnyét a tabella első helyén a második Interrel szemben három fordulóval a vége előtt. A Milan számára rendkívül fontos volt a három pont megszerzése és ebben kulcsszerepe volt Maignannak.

A 76. percben 0-0-s állásnál Maignan hatalmas bravúrt mutatott be. Egy balról érkező beadás után Arthur Cabral fejelt közvetlen közelről kapura, de a francia kapus állta a sarat, előbb kiütötte, majd megfogta a labdát. Mike talán a szezon legfontosabb védését mutatta be, amelynek köszönhetően kapott gól nélkül hozta le a mérkőzést, immáron a 15. alkalommal 29 bajnoki alatt a 2021/2022-es idényben.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hatalmas védés volt, de szerintem még csak nem is a szezon védése. 😀 Nemrég a Toro ellen is volt egy olyan, amikor majdnam azt hittem, hogy ez valami CGI vetődés volt, mert ilyen nincs https://www.youtube.com/watch?v=oY2trV2IiLI

    Itt 6. mp. Senki más nem szedte volna ki, közelről jött, erős volt, pontos volt.

    A saját posztján a világ legjobbja, már tavaly is az volt, de idén bizonyította, hogy nem csak mázlija volt a Lille-el. Az egyenesen nevetséges volt, hogy 3. számú francia kapus volt az EB-n… 😀 A világválogatottban kéne elsőnek lennie, nemhogy az öreg Mandanda előtt lenni… 😀

    Sok jó focistánk van már, de Maignan a legjobb a posztján.

  2. Nem bántani akarnám és el venni tőle ezt a védést mert nagyon fontos volt és remek védés volt ez is de szerintem voltak Mikenak ettől már nagyobb védései is a Milanba. Es szerintem is sokkal jobb és biztosabb mint Domnaruma volt.