Milan-Fiorentina: Ki volt a meccs legjobbja?

8

A Milan vasárnap egy góllal legyőzte a Fiorentinát a 35. forduló keretein belül és továbbra is vezeti a tabellát három fordulóval a vége előtt. A győzelmet jelentő találatot a 82. percben Rafael Leao szerezte. A mérkőzést követően szavazásra invitáljuk a magyar Milan szurkolókat arra vonatkozóan, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Már megint hogy válasszon az ember? Mintha elé, tolnának 12 különböző íncsiklandó fogást, és dötnenem kéne, mit eszem…

  Abban biztos vagyok, hogy ha a világon bármelyik más kapus állna a kapuban, nem mehetnénk a bajnokságért már régen, és tán a BL is rezegne még. A világ legjobb kapusát tudjuk a sorainkban, a cleen sheeteket nem csak a védelem hozza neki, mint ahogy a Lille-ben is ráfogták. Emberfeletti dolgokat művel meccsről meccsre. De közben meg Leao egy zseni, Tonali hatalmasat ment, a két belső védőnk is ott volt a szeren, nagyon nehéz döntés, de Maignanra teszek, tényleg elképesztő hogy ennyi 1-0-át tudunk vele lehozni.

 2. Maignan teszi lehetővé, hogy a csapat magabiztosan támadhasson. Donnaruma idején mindig azt éreztem, ha nem rúgúnk gólt, vagy csak egyet, akkor szinte biztos kapunk. Amit kapott a Strasburg ellen is. A francia srác olyan nyugalmat áraszt a többiek felé, ami miatt vezetjük a bajnokságot. Emellett Tonali megint szívósan dolgozott, és Leao-t tudnám mondani, aki mielőtt teljesen elfáradt volna, lőtt egy szép gólt. Maignan, Tonali, Leao a sorrendem.

 3. Maignannak 1-2 szép védésen túl nem volt dolga a támadóink újfent impotensek voltak. Leao is sokadik óriási helyzetét tudta csak gólra váltani. A védelmünk is itt ott döcögött. Nálam Tonali volt a meccs embere ha muszáj választani, de Ő sem volt tökély ma. A fő a 3 pont.

  • Érződött, hogy nagyon akartak győzni, ezért is voltak hibàk, de meg csinàltàk. Most azt làtom, hogy nagyon akarjàk ezt a bajnoki cìmet, mert ott van karnyújtàsnyira, picit félek, hogy pont emiatt begörcsölnek, de annyi csalódàs utàn talàn most elég erősek lesznek, hogy ezt most jól végig csinàljàk. Megérdemlik, meg mi is 11 év utàn. 😁

   • Pontosan ettől félek én is. A győzelmi kényszertől befeszülnek, főleg, ha az elején nem sikerül gólt rúgni. Tegnap tövig rágtam a körmöm annyira izgultam, h legyen már egy gól, hogy a 4 meccsből ne az elsőt indítsuk x-szel. Látszódott, érződött az idegesség, és ez ahogy közeledünk a végjáték felé egyre durvább lesz. Az utolsó meccs a Sassuolo ellen lesz a legnehezebb. Szerintem

    • Én is pont ettől félek, viszont gondoljunk bele, mit műveltek a srácok a tavalyi év végén, pedig akkor tán még nagyobb tétje volt a dolognak… Atalanta ellen fejben hatalmas diadalt arattunk, és úgy általában az utolsó pár meccse kegyetlen nagyot fociztunk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet