Napoli-Milan: Ki volt a meccs legjobbja?

12

A Rossoneri győzelemmel zárta a Napoli elleni rangadót, köszönhetően Olivier Giroud találatának. A mérkőzést követően szavazást indítottunk a magyar Milan szurkolók körében és keressük a Milan legjobban teljesítő játékosát a Napoli ellen.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Valahogy én is így voltam ezzel, nem volt egy igazán kiemelkedő, hanem sok nagyon jó volt (néhány szürke mellett, de az meg most nem számít egy ilyen győzelem után). Én Tomorira raktam, mert bár mindkét belső védő jó volt, azért Kalulu-t néha Nigéria üvöltő-fetrengő hercege lefutotta, átjátszotta. Viszont az is hozzá tartozik hogy nagyon okosan nem engedte neki hogy belépjen elé, hanem ha már át is ment rajta, legalább szorította kifele, szóval még akkor is észnél volt Kalulu. Ugye Leao pont ilyen szituból lőtt gólt nemrég nálunk.

  1. Én Bennacert mondanám. A kis duracell nyuszi újra a régi formájában játszott, már a korábbi meccseken is jó teljesítményt nyújtott. Tegnap ott volt mindenütt, szerelt, védekezett, osztogatott, megalkuvás nélkül, soha nem adja fel.

  2. Na, akkor, h négyen négyfélét mondjunk, én Theora szavaztam 😃 de Giroud-t is nagy nagy dicséret illeti, amiért olyan lábbal tovább játszott, és a gólt is azzal szerezte. És igen, a Kalulu Tomori páros sem hozott szégyent…. A francba is, annyira sokan voltak nagyon jók tegnap este 😃😃 szeretem az ilyet 🔴⚫

  3. A felsoroltak közül mindenki jól teljesített. Szintén Theora szavaztam. Rengeteg szerelést, labdaszerzést mutatott be ezen kívül több pontrugást is kiharcolt. Az utóbbi időben sokat fejlődött hátul és jóval agresszívabb is mint korábban.

  4. Itt is Theo. 🙂 Adottságai eddig is megvoltak, de most fejben is nagyon ott van, egyik leghasznosabb volt tegnap, mellette volt még 4-5 nagyon jó teljesítmény. Amikor sárgát kapott- szerintem neki nem feltétlenül járt volna- a dühöngő nigériai miatt, egész nyugodtan kezelte le. 😀