Giroud megsérült, pályán maradt és győztes gólt lőtt

4

“Fájdalom nélkül nincs siker.” – írta a közösségi oldalán a meccs hőse, Olivier Giroud.

A Milan nagy küzdelemmel és remek csapatmunkával megszerezte a három pontot a Diego Armando Maradona stadionban a Napoli ellen, így a csapat vezeti az olasz bajnokságot 28 fordulót követően. A nyerőember az egy hónappal ezelőtti Inter elleni rangadóhoz hasonlóan Giroud volt, akinek a gólja szinte sorsszerű volt.

A 25. percben Giroud megsérült Koulibaly szabálytalansága miatt és a játékvezető felmutatta a sárga lapot a Napoli védőjének. Kiderült, hogy nagyobb a baj és a francia csatárt ápolni kellett az orvosi stábnak, ugyanis a szenegáli védő elkésett belépője nyílt sebet okozott a bal lábszárán.Giroud összeszorította a fogait és nagy fájdalmak közepette folytatta a játékot. Úgy tűnt, hogy a szünetben le kell cserélni, azonban végül maradt a pályán és a második játékrész elején bal lábbal megszerezte a győzelmet érő találatot a Napoli ellen.

Végül a 68. percben Ante Rebic váltotta a sérült Giroud-t a meccs hajrájához közeldve.

A világbajnok csatár a mérkőzést követően közzétett egy fotót a közösségi oldalán a sérüléséről a következő szöveggel: “Fájdalom nélkül nincs siker.”

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Íme a bizonyosság, hogy Ibra mellett legalább még egy Terminátor van a csapatban. Le a kalappal előtte!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet