Kessiének új poszton szavazhat bizalmat Pioli

11

Az olasz tréner különös húzásra készül a kezdőcsapatot illetően az Inter ellen.

A piros-feketék szombat este 18:00 kezdettel a városi rivális Interrel játszanak az olasz bajnokság következő fordulójában. Mivel az utóbbi időben Brahim Diaz és Rade Krunic sem tudott meggyőző teljesítményt nyújtani támadó-középpályás poszton, így Stefano Pioli változtatni készül.

A MilanNews és a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Kessié kezdhet támadó-középpályásként az Inter elleni derbin.

Az elefántcsontparti középpályás szerda óta teljes értékű edzésmunkát végez és a jelentések szerint kiváló formában tért vissza az Afrika kupáról. Pioli napok óta erősen fontolgatja a lehetőséget, hogy Kessiét trequartistaként küldje pályára és ebben az esetben egy sorral hátrébb a Sandro Tonali – Ismael Bennacer kettős szerepelhet.Nem ez lenne az első eset, hogy Kessié támadó-középpályásként játszik, ugyanis december végén az Empoli elleni mérkőzésen is ezen a poszton volt, akkor nagyszerű teljesítménnyel és 2 góllal vette ki a részét a 4-2-es győzelemből.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Egy kis csapat ellen nem rossz ötlet, viszont pont a nagy Inter ellen meglepő, de Pioli bizonyította már, hogy érti a dolgát.
  Amennyiben tényleg ott fog kezdeni és jól is teljesít, akkor egy nagyon értékes játékost fogunk elveszíteni ingyen a nyáron. Kicsit kettős érzésem van, mert kéne nyerni az Inter ellen, de ha piros lappal kiszórja magát Kessie, ahogy mostanában szokta a fontosabb meccseken, akkor meg nem fog hiányozni a “kapzsi” srác.

 2. A főcím elvolvasása után azt hittem, hogy Cashie új posztja a vizespalackok cipelésében merül ki.
  Viccet félretéve szerintem azt a minőséget, illetve teljesítményt röhögve le fogja hozni, mint a 2 másik alternatíva.
  Valahogy olyan érzésem van, hogy most ütni fogjuk az Intert, bár tudom, jelenleg nem ez a realitás…

 3. A hírek szerint kipihente magát az Afrika kupa után. 🙂 Reméljük, játékra éhesen lép pályára. Ha sok szemet gyönyörködtető akciót nem is szervez, de egy agresszív előretolt védekezés élén sok labdát szerezhet a támadó harmadban, aztán gyors, egyszerű befejezésre törekedhetünk, ami lehet egy jó haditerv. Úgy könnyebb veszélyt teremteni, mint a felállt Inter ellen.

    • Egyetértek, szerintem se szurkoljon, és szerintem se helyezze magát a csapat fölé. Ezt ő szerintem sosem tette meg. Ha a pályán bizonyít stabilan a legtöbbet melózva, miért helyezné magát a csapat fölé?

     Zsoldos… nem lehet mindenki ősmilanos. Ha csak milan drukkerekből állna a csapatunk, a Serie B-ben tengődnénk.

 4. Egyszerre pályán lesz a három legjobb középpályásunk? Volt ilyen az utóbbi 1-2 évben? Egyébként én támogatom, kell a dominancia ott középen.

  • December végén az Empoli ellen. Akkor játszatta először Pioli támadóközéppályásként (sokan nem értettük, miért nem Tonalit), erre vágott két gólt. Szóval a posztján eddig 1 meccsen 2 gól a statja. 😀

 5. Gyakran ő segített be Theonak védekezésben.Na abból a pozicióból már biztos nem fog visszajönni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet