Kiderült, hogy miért hiúsult meg Castillejo távozása

5

Az átigazolási időszak utolsó napjaiban két ízben is kudarcba fulladt Samu Castillejo klubváltása, így végül a játékos továbbra is maradt a Milan keretének tagja.

Hétfő este hivatalosan is lezárult a téli mercato Olaszországban. Ahogy számítani lehetett rá, a Milan meglehetősen inaktív volt a hónapban és egy játékos érkezett, míg hárman távoztak. Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja felfedte, hogy mi állt annak hátterében, hogy mégis meghiúsult Castillejo távozása.

Az utolsó napokban a Valencia tárgyalásokat kezdeményezett a Milan vezetőségével Castillejóról, azonban a két klub nem tudott megállapodni az átigazolási formuláról és a részletekről. A spanyol alakulat kölcsönben vitte volna a 27 esztendős támadót, amire a Rossoneri nemet mondott. Így Samu hiába fogadta el a Valencia ajánlatát, a spanyolok más célpont után néztek és kölcsönvették Bryan Gilt a Spurstől.Január 31-én a helyzet pontosan fordítva volt. Néhány órával a piac zárása előtt a Sampdoria kapcsolatba lépett Paolo Maldiniékkel és hamar megszületett a megegyezés a két együttes között, azonban Castillejo nemet mondott. A spanyol támadó nem volt meggyőződve arról, hogy a Samp ideális választás lenne és jobban preferálta volna Spanyolországot, mint lehetséges célállomás.

Castillejo szerződése 2023. június 30-ig szól a Milannal és egyelőre kérdéses, hogy mennyi játéklehetőséget fog kapni a szezon hátralévő részében Stefano Piolitól, aki a támadó-szekció jobb oldalán Junior Messiast és Alexis Saelemaekerst részesíti előnyben a kezdőbe kerülésért folytatott versenyben.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Utolsó sérülése előtt mutatott pozitív jeleket. Amennyiben újra küzdeni fog akár a belga ki is kerülhet.

 2. Samu sohasem alibizett. Az más kérdés, hogy mit tud, mennyire hatékony, de nálunk mindig hajtott.
  Az meg külön érdekes, hogy a fél fórum mennyire ekézte amiért meghiúsult az üzlet, erre tessék…
  Na mindegy, nem ez a legnagyobb gondunk sajnos.

 3. Samu soha nem alibizett -😂😂😂😂
  Ez nagyon tetszett!!!
  Neki soha nem is kellett!
  Azzal fizetetném ki a bérét,aki idehozta…
  Ha a felét mutatna,mint amennyi tetkó van rajta és amennyit hajfestékre költ,simán Ibra lehetne!
  Kb.Bertolacci kategória
  Bezzeg Donyhának,a kebabosnak és Kessienek nem tudunk a fizuján emelni…
  Ez egy pl.Bayernél biztos nem esik meg!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet