Botman a jövőjéről és a Milanról is beszélt

3

Sven Botman, a Lille középhátvédje az átigazolási időszak lezárását követően megtörte a csendet és a nyilvánosság előtt beszélt a jövőbeli terveiről, továbbá megerősítette, hogy januárban ajánlatot kapott a Milantól és a Newcastle együttesétől is.

A 22 esztendős holland középhátvéd volt az egyik legtöbbet emlegetett név a Milannál a téli átigazolási időszakban. A klub vezetősége konkrét lépéseket tett Botman szerződtetése érdekében, azonban a Lille minden ajánlatot visszautasított és kijelentette, hogy a télen nem szándékozik megválni az egyik legjobbjától.

“Jelenleg jól érzem magam a Lille-ben, a Bajnokok Ligájában játszom és fontos szerepem van a csapatban. Néha azonban vannak olyan lehetőségek, amelyeket meg kell ragadni és úgy érzem, hogy készen állok a következő lépésre a karrieremben, amit a nyáron szeretnék megtenni.” – nyilatkozta Botman a Ziggo Sportnak.A játékost a Milan mellett a Newcastle United is szeretné soraiban tudni.

“Megerősíthetem, hogy januárban nagyon konkrét tárgyalások voltak a Newcastle-lel és a Milannal is. Mindkét klubnak megvannak a pozitívumai. Az új tulajdonosok pénzügyi háttere miatt mindenki a Newcastle-ről beszél, pedig egy nagyon szép projektjük van és jó lenne a részese lenni, ugyanakkor a Milan egy csodálatos klub.”

A Milan továbbra sem tett le a holland középhátvéd megszerzéséről és Paolo Maldiniék őt látják Fikayo Tomori ideális partnerének hosszú távon a védelem tengelyében. A Milan az elkövetkező hónapokban megpróbál egyezségre jutni a Lille vezetőségével. A két klub között kiváló a kapcsolat és a transzfer 30 millió euró körüli összegért valósulhat meg.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem nem lőnek mellé, ha ide igazol nem Angliába . Valószínű, nagy szerepe volt a Lille bajnoki címében. Most is azt mondom, mint többször írtam, bízhatunk Maldiniék munkájában,eddig szerintem beváltak az igazolásaik, ill megvan kötve a kezük anyagilag, ezt azért ne felejtsük el.