2022. szeptember 29., csütörtök

Beajánlották a Milannak a Juventus támadóját

-

Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint felajánlották a Milan vezetőségének Dejan Kulusevski szerződtetésének lehetőségét a téli átigazolási időszakban.

A MilanNews információi szerint a Juventus felajánlotta Kulusevski játékjogát a Milannak. Ezt a Tuttosport, Alfredo Pedulla újságíró és a Rai is megerősítette, azonban nagyon valószínűtlen, hogy megvalósul a transzfer.

Jelenleg nincsenek meg a feltételek a tárgyalások sikeres lebonyolításához, mivel a két klub álláspontja teljesen különbözik egymástól az átigazolási árat és a formulát illetően. A torinói alakulat nyitott lehet arra, hogy kölcsönadja a 21 esztendős svéd támadót, azonban csak kölcsönvételi díjjal és kötelező vásárlási joggal.

A RAI Sport arról számolt be, hogy a Juve mintegy 3 millió eurót kér a szezon végéig szóló kölcsönért, valamint további 40 millió eurós vételi opciót vagy kötelező vásárlási jogot. A Milan nem hajlandó elfogadni a Juventus magas követeléseit. Carlo Pellegatti újságíró úgy vélekedik, hogy Kulusevski nem lesz a Milan játékosa és szinte lehetetlennek tartja, hogy a két klub megállapodásra jusson a januári átigazolási időszakban.

A svéd válogatott futballista – akinek jobb szélső támadó az elsődleges posztja – az aktuális szezonban kiegészítőemberként 20 meccsen 759 játékpercet töltött a pályán a Juventusban és 1 gólt szerzett illetve 3 gólpasszt osztott ki a Serie A-ban.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Erősen átlátszó és kissé talán nevetséges is, hogy a Juventus milyen kétségbe esetten próbál “pénzt csinálni” Vlahovic leigazolásához. Van egy játékos, aki náluk nem fér be a kezdőbe, és csereként is csak max. 20 percet kap… de ők 3+40 millió eurót kérnek érte! Sok sikert hozzá, de próbálkozzanak máshol!

  2. Nem olyan régen ennek a srácnak volt egy igazán remek szezonja még a Parmában. Kulusevski egyetlen hibája, hogy a Juventusban játszik, ami lássuk be, az elmúlt néhány évben elég nagy játékostemető lett a fiatal, ígéretes játékosok számára. Pont ellenkezője a Milannak, ahol egyre több fiatal válik be. A Juve pedig hiába kér érte 40-43 milliót, nincs az a balfék, aki annyit kifizessen érte. Nagyjából 15-20 millió eurót érhet most ilyen formában, ráadásul eléggé próbálnak szabadulni tőle, szóval nincsenek túl jó alkupozícióban.

    Egyébként Kulusevski alapvetően mindegyik jelenlegi jobb szélső támadónknál fényévekkel jobb képességű játékos, csak nem a Juve a megfelelő hely, hogy ezt megmutassa.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS