Lazetic kiválasztotta mezszámát a Milanban

12

A 18 esztendős futballista Ricardo Kaká korábbi számát örökölte meg.

A Milan csütörtökön a hivatalos honlapján jelentette be Marko Lazetic szerződtetését. A fiatal tehetség kedden landolt Olaszországban, majd sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon és aláírta a szerződését. Lazetic négy és fél évre, azaz 2026. június 30-ig írt alá.

A klub tájékoztatása szerint Lazetic a 22-es mezszámot választotta a Milanban. Korábban ezt a számot viselte Kaká, a csapat Aranylabdás brazil klasszisa is 2003 és 2009 között illetve a 2013/14-es idényben. Legutóbb Mateo Musacchio öltötte magára a 22-es mezszámot, míg előtte Antonio Nocerino, Bojan Krkic, Alessio Cerci és Gabriel száma is volt a 2010-es években.

A megegyezés szerint Lazeticért 4 millió eurót fizetett a Milan a Crvena Zvezdának.12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Felháborító, h ifjú tehetséget igazolt a klub! Nem tudom mit kèpzelnek Maldiniék! Felháborító, ráadásul négy milliót adtak érte! Ha legalább 75-t kicsengettek volna, vagy mondjuk a négynek a negyedének az ötödét! De így… 🙂

 2. Sok sikert Marko!

  Hú kérém, ahogy megláttam ezt a 22-es számot… eszembe jutott a MU-nak lőtt gól, az Anderlecht elleni tekerés és még sorolhatnám.

 3. A hulladék szó tényleg erős. De azért engem is meglepne, ha 18 évesen elkezdené termelni a gólokat. Azért sok sikert neki, a remény hal meg utoljára.

 4. Valóban, ez a lényeg a fociban, a jó teljesítmény, az erőn felüli, sokszor tetszetős játékunk totál mellékes, azon kell dühöngeni, ki kapja a 22-es mezt.. Én szerintem ezennel le is mondok Milan-szurkolói pozíciómról! Hát nehogy má’ a lekvár tegye el a nagymamát, nekem még van becsületem.

 5. Bosszantó! A vègtelen sok számból pont a “22”! Mièrt nem a 4894-est kapta?
  Kb. 30-an vannak a keretben. A 22 kisebb, mint 30. Logikusnak tűnik, annak ellenère h. manapság a logika hianycikk lett mindenhol.
  Nèhány mezszámot a klub visszavonultatott, nem vèletlenül.

 6. Ki tudja egyszer nekünk is lehet szerencsénk! Másnem játszatjuk pár meccsen és eladjuk 15milláért.

 7. Roppant érdekes számomra, hogy még akkor sem volt ilyen nagy felháborodás a mezszám miatt, amikor a jó öreg Cercié lett a 22-es pár éve… Na az volt az igazán nagy mélypont, nem ez. De nem kell messzire menni: Castillejo 7. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet