2022. szeptember 29., csütörtök

Megvan a megegyezés a Milan és a Crvena között

-

A Milan vezetősége már mindenben megállapodott Marko Lazetic érkezéséről a szerb élvonalban szereplő Crvena Zvezda együttesével.

A 192 cm magas csatár egy lépésre van attól, hogy csatlakozzon a Rossonerihez. A várakozások szerint a játékos ügynöke kedden fog találkozni a Milan vezetőségével, hogy lezáruljon a transzfer. Lazetic harmadik számú csatárnak érkezhet Zlatan Ibrahimovic és Olivier Giroud mögé, ugyanis Pietro Pellegri januárban távozik a klubtól.

Zvezdan Terzic, a Crvena Zvezda főigazgatója bejelentette, hogy megegyezésre jutott Lazetic klubváltásáról a Milannal és már csak a 18 éves futballista szerződésének véglegesítése hiányzik. A szerb szakember azt is elárulta, hogy a Milan mely klubok orra elöl happolta el a játékost.

“Nagy klubok érdeklődtek Lazetic iránt és voltak ajánlataink a Zenittől, az RB Salzburgtól, a Fiorentinától… Ez az átigazolás annak a jele, hogy az utánpótlás szektorunkba invesztált hatalmas befektetések megtérülnek. Az utánpótlásunk éves szinten 3 millió eurónkba kerül. Lazetic átigazolása a Milanba az évek során elvégzett nagyszerű munkánk eredménye.” – mondta az igazgató.

“Tegnap mindenben megállapodtunk a Milan vezetőségével és most arra várunk, hogy a játékos az ügynökei révén megegyezzen a személyes feltételekről és aláírják a szerződést. nagy elismerés számunkra, hogy 30 év után játékost adhatunk a Milannak.”

Olasz sajtóhírek szerint Lazetic játékjogáért 4-5 millió eurót fog fizetni a Milan. A 18 esztendős csatár nagyszerű testfelépítéssel rendelkezik, magas és technikás. Emellett figyelemre méltó a gyorsasága, mozgékonysága és a koordinációja. A fizikai erejének köszönhetően jól képes megtartani a labdákat és a csapattársakkal való összjátékban is remekel.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Kedves Hooligans80 szurkolótárs!

   Ha nem tévedek már harmadjára hozod fel e szerencsétlen szerb gyerek kapcsán a Maldini család legifjabb tagját. Megragadnám a lehetőséget, hogy emlékeztesselek Danielnek és ennek a srácnak teljesen más a posztja. Maldini támadó-középpályás (esetleg szélső támadó, ahogy a Primaverában játszott évekkel ezelőtt), míg Lazetic középcsatár. Szóval az ég világon semmi értelme összehasonlításokat tenni közöttük, mert teljesen más a szerepkörük és a képességük. Mégegyszer: Daniel Maldini nem középcsatár és soha nem is volt az. Nagyon szépen köszönöm a megértést!

   Ez kis túlzással olyan, mintha nyáron megkérdezted volna, hogy minek igazoltuk Florenzit, hiszen itt van nekünk Maignan. 🙂 🙂

 1. A kérdés nem a posztra vonatkozott kedves SempreMilan_81Szurkolótárs!
  Hanem hogy ő is fiatal, ráadásul olasz. Még sem kap kellő játék percet. Ellenben egy a szerb élvonalból érkezett fiatal egyből felkerül az első csapat keretébe, holott még nem bizonyított semmit?!

 2. Elterelődtünk az eredeti témától. Remélem Maldiniék ráéreznek, mert egyből megvenni, amikor még az eddigi csapatában sem bizonyított igazán.. Ráadásul a kölcsönügyleteket szokták preferálni. Én kockázatosnak tartom ezt a transzfert. Ibra sérülékenysége mellett stalibabb megoldás kéne, de ne legyen igazam.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS