A Milan vezetősége már mindenben megállapodott Marko Lazetic érkezéséről a szerb élvonalban szereplő Crvena Zvezda együttesével.

A 192 cm magas csatár egy lépésre van attól, hogy csatlakozzon a Rossonerihez. A várakozások szerint a játékos ügynöke kedden fog találkozni a Milan vezetőségével, hogy lezáruljon a transzfer. Lazetic harmadik számú csatárnak érkezhet Zlatan Ibrahimovic és Olivier Giroud mögé, ugyanis Pietro Pellegri januárban távozik a klubtól.

Zvezdan Terzic, a Crvena Zvezda főigazgatója bejelentette, hogy megegyezésre jutott Lazetic klubváltásáról a Milannal és már csak a 18 éves futballista szerződésének véglegesítése hiányzik. A szerb szakember azt is elárulta, hogy a Milan mely klubok orra elöl happolta el a játékost.“Nagy klubok érdeklődtek Lazetic iránt és voltak ajánlataink a Zenittől, az RB Salzburgtól, a Fiorentinától… Ez az átigazolás annak a jele, hogy az utánpótlás szektorunkba invesztált hatalmas befektetések megtérülnek. Az utánpótlásunk éves szinten 3 millió eurónkba kerül. Lazetic átigazolása a Milanba az évek során elvégzett nagyszerű munkánk eredménye.” – mondta az igazgató.

“Tegnap mindenben megállapodtunk a Milan vezetőségével és most arra várunk, hogy a játékos az ügynökei révén megegyezzen a személyes feltételekről és aláírják a szerződést. nagy elismerés számunkra, hogy 30 év után játékost adhatunk a Milannak.”

Olasz sajtóhírek szerint Lazetic játékjogáért 4-5 millió eurót fog fizetni a Milan. A 18 esztendős csatár nagyszerű testfelépítéssel rendelkezik, magas és technikás. Emellett figyelemre méltó a gyorsasága, mozgékonysága és a koordinációja. A fizikai erejének köszönhetően jól képes megtartani a labdákat és a csapattársakkal való összjátékban is remekel.

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Az első csapatba jön 3. számú csatár ak?! Még nem csinált semmit, de már jobb, mint Maldini?!
  Ti értitek ezt???

  • Kedves Hooligans80 szurkolótárs!

   Ha nem tévedek már harmadjára hozod fel e szerencsétlen szerb gyerek kapcsán a Maldini család legifjabb tagját. Megragadnám a lehetőséget, hogy emlékeztesselek Danielnek és ennek a srácnak teljesen más a posztja. Maldini támadó-középpályás (esetleg szélső támadó, ahogy a Primaverában játszott évekkel ezelőtt), míg Lazetic középcsatár. Szóval az ég világon semmi értelme összehasonlításokat tenni közöttük, mert teljesen más a szerepkörük és a képességük. Mégegyszer: Daniel Maldini nem középcsatár és soha nem is volt az. Nagyon szépen köszönöm a megértést!

   Ez kis túlzással olyan, mintha nyáron megkérdezted volna, hogy minek igazoltuk Florenzit, hiszen itt van nekünk Maignan. 🙂 🙂

   • Jaj, köszi, az elmúlt 10 percet ennek a magyarázatával töltöttem az előző 2-3 cikk alatt. 😀 Ráadásul volt türelmed bpvebben is kifejteni neki

 2. A kérdés nem a posztra vonatkozott kedves SempreMilan_81Szurkolótárs!
  Hanem hogy ő is fiatal, ráadásul olasz. Még sem kap kellő játék percet. Ellenben egy a szerb élvonalból érkezett fiatal egyből felkerül az első csapat keretébe, holott még nem bizonyított semmit?!

  • Továbbra sem érti senki, mi ez a kérdés. Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, miért jött ide Leao, ha már itt volt Donnarumma, és így Plizarri nem fog lehetőséget kapni…. nincs semmi közel Maldininek az új csatárunkhoz, és soha nem is lesz. Maldini pont annyi lehetőséget fog kapni a szerb gyerek idejövetelével, mintha nem jönne a szerb gyerek.

   • Köszönöm a sok kedves hozzászólást! Nem tudtam, hogy csak a szerb gyerekről lehet itt írni, de hála az égnek ezt nem ti döntitek el!
    Más is szokott egy cikkhez kicsit más témát is feszegetni, azt hittem nekem is lehet ilyet. Ti egyébként moderátorok vagytok itt? Miért nem lehet mást írni? Máskor megkérdezlek titeket, hogy leírhatom-e amit gondolok így jó lesz!? Kicsit sokat gondoltok
    magatokról!!!!

    • Kedves Hooligans80! Valószínűleg sokat figyelték Lazeticet és nem egy videó alapján kerül ide, így eltudják dönteni, hogy megfelel-e a felnőtt keretbe! Maldini pedig azért nem kap lehetőséget mert gyenge és csak a neve miatt van még itt mindig! Úgy fél a párharcoktól mint a 10 éves lányom kb! Ha lenne egy kis esze és nem apu nadrágjához bújna akkor elmenne valahova kölcsönbe és felépítené a karrierjét aztán kiderülne, hogy alkalmas-e egy top4-es csapatra vagy nem. Persze ott egyedül kéne megküzdeni a keretbe kerülésért is és csak egy lenne a sok közül nem pedig a legenda kicsi fia és az azért más kávéház! Söt még élnie is egyedül kéne, nem vinné anyu este ágyba a bedekót…

 3. Elterelődtünk az eredeti témától. Remélem Maldiniék ráéreznek, mert egyből megvenni, amikor még az eddigi csapatában sem bizonyított igazán.. Ráadásul a kölcsönügyleteket szokták preferálni. Én kockázatosnak tartom ezt a transzfert. Ibra sérülékenysége mellett stalibabb megoldás kéne, de ne legyen igazam.

 4. Minek jött ide Florenzi, mikor itt volt Calabria, akit leszámítva a kezdő csapat addig is a legerősebb volt?!

 5. Én azt nem értem Theo cseréje minek jobb a bal védelembe 😀 Jól játszani még nem láttam idén azt a csávót.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet