Ibrahimovic és Leao is a csapattal edzett

4

Kiváló hírek érkeztek Milanellóból a 2022-es év első edzéséről.

Stefano Pioli tegnapra szabadnapot adott a csapatnak, ennek ellenére több játékos is megjelent az edzőközpontban, többek között Tomori, Hernández, Diaz, Florenzi és Ibrahimovic. Ma folytatódott a kollektív edzés és a felkészülés a Roma elleni meccsre.

A MilanNews beszámolója szerint a mai napon Zlatan Ibrahimovic teljes értékű edzésmunkát végzett és Rafael Leao is a csapattal edzett.

Ibrahimovic kisebb térdprobléma miatt kihagyta az Empoli elleni 4-2-re megnyert mérkőzést, viszont az elmúlt napokban már borítékolható volt, hogy az edző rendelkezésére fog állni a január 6-án rendezendő Roma elleni rangadón. Ami Leaót illeti: a portugál válogatott támadó az előző három bajnokin nem volt bevethető izomsérülés miatt.Továbbá jó hír, hogy Ante Rebic a mai edzés első felében a csapattársakkal készült, majd ezt követően a tréning további részében egyéni edzésmunkát végzett. Ő is közel áll a visszatéréshez és minden bizonnyal bevethető lesz a következő mérkőzésen.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Leao és Rebic is nagyon kell már.
    Theonak és Brahimnak pedig formába kellene lendülnie és meg is vagyunk.

  2. Ha Diaz nem javul, akkor vagy Tonalit, vagy Ibrát raknám a 10 es posztra.. Zlatannak nagyon szép meglátásai vannak, és tud passzolni.. Legalább nem ragadna be lesen 10x egy meccs alatt.

  3. Riki! Az a baj, hogy Brahim nem tud formába lendülni mivel ennyit tud. Az a mez szám nagyon erős neki..
    Theoval egyet értünk.

  4. Leaoról nem írták, mikorra várható. Nincs infó róla? Nálam ő az abszolút nr 1. olyan értelemben, hogy miatta ülök le legszívesebben meccset nézni, káprázatos amit az idei szezonban művel meccsről meccsre.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet