2022. december 01., csütörtök

Hárman újra a csapattal edzettek Milanellóban

-

Jó esély van arra, hogy Stefano Pioli három meghatározó játékosára is számíthat a hétvégi Sassuolo elleni bajnokin.

Az Atlético Madrid legyőzése után a piros-feketék vasárnap délután a Sassuolót fogadják a San Siróban az olasz bajnokság 14. fordulójában. A MilanNews beszámolója szerint a pénteki edzésen Fikayo Tomori, Mike Maignan és Rafael Leao is teljes értékű edzésmunkát végzett.

Ez jó jel és várhatóan mindhárom játékos az edző rendelkezésére fog állni a vasárnapi bajnokin. Rafael Leao nem volt 100 százalékos állapotban az Atlético ellen, így Pioli nem kockáztatott és inkább pihentette, azonban a Sassuolo ellen már ott lehet a kezdőcsapatban a támadó-szekció bal oldalán.

Fikayo Tomorinak csípőproblémája volt, ami miatt kihagyta a Fiorentina és az Atlético elleni mérkőzést. Most visszatérhet, ahogy Mike Maignan is. A francia válogatott kapus az októberi csuklóműtétje után elképesztően gyorsan felépült és vasárnap óta már kapusedzéseket végez. Maignan csuklója klinikailag meggyógyult, így Pioli döntésén múlik, hogy ott lesz-e a kezdőben a Sassuolo ellen vagy esetleg a következő fordulók egyikében tér vissza.

Sajnos rossz hírről is be kell számolnunk, miután Olivier Giroud megsérült az Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligájában. A francia csatárnak a hajlítóizmával van probléma és 10 napon belül újabb vizsgálatok várnak rá. Első hírek szerint elképzelhető, hogy akár 3 hetet is ki kell hagynia.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS