2022. december 07., szerda

Amikor a Real le akarta igazolni Ibrahimovicot

-

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke felfedte, hogy korábban meg akarta szerezni Zlatan Ibrahimovicot, azonban nem olyan választ kapott, amire számított.

Kétségtelen, hogy Ibrahimovic a 21. század labdarúgásának egyik legkiemelkedőbb alakja. A pályán nyújtott fantasztikus teljesítményhez páratlan egyéniség társul és bárhol járt a pályafutása alatt, mindenhol letette a névjegyét.

Perez, a Real Madrid elnöke elárulta, hogy egyszer tárgyalásokat folytatott a svéd csatár leigazolásáról, amikor még a Paris Saint-Germainben futballozott. A terve az volt, hogy Madridban összeálljon a Cristiano Ronaldo-Ibrahimovic csatársor, ám nem várt akadályokba ütközött a tárgyalások alkalmával és nem valósult meg az üzlet.

“Nagyon szerettem volna leigazolni Zlatan Ibrahimovicot, amikor a Paris Saint-Germainben játszott. Akkoriban ugyanazon a szinten volt, mint Cristiano Ronaldo, ezért szerettem volna összehozni ezt a duót a támadósorba, hogy megállítsam az FC Barcelona dominanciáját a spanyol bajnokságban.” – nyilatkozta Perez.

“Ahogy a tárgyalások zajlottak, rájöttünk arra, hogy Ibrahimovic legfőbb motivációja a pénz volt és nem pedig az, hogy jól teljesítsen a csapattársaival és trófeákat nyerjen. Kétszer akkora fizetést akart, mint amit Cristiano kapott. Úgy tűnt számomra, mintha ő akart volna leigazolni engem és nem pedig én őt a Real Madridhoz. Azt mondta nekem, hogy az ő feltételei és akarata szerint kell tárgyalnunk. Erre a válaszom az volt: »Rendben, szia!« Micsoda zsarnokoskodó ember!”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Igazat adok Ibrának. Ő nem erőltette a dolgot, hanem épp ellenkezőleg, őt keresték meg.
    Az, hogy földöntúli fizetést kért, egyértelműen jelzi, hogy a Real mindössze egy következő állomás lett volna neki.
    Ellentétben azzal, amikor értesült Mihajlovic betegségéről… Ott felajánlotta, hogy ha kell, akár ingyen is játszik! –> “Micsoda zsarnokoskodó ember”

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS